≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković saznao rivala u četvrtfinalu Australijan opena: Evo protiv koga će Novak igrati, Amerikanac iznenadio!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravio je iznenađenje

  • 0
Novak Đoković, Tejlor Fric Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je svoj domaći zadatak odradio sjajno i eliminisao je Adrijana Manarina u tri seta (6:0, 6:0, 6:3) i tako se plasirao u četvrtfinale Australijan opena, gde je i saznao svog rivala - a to će biti Tejlor Fric iz SAD-a, koji je slavio protiv Stefanosa Cicipasa.

Tejlor Fric je prikazao odličan meč protiv favorizovanog Grka, te je slavio sa 3:1, po setovima 7:6, 5:7, 6:3, 6:3, čime je i zakao meč sa srpskim teniserom.

Ovo bi u isto vreme moglo i da više odgovara Novaku Đokoviću, s obzirom na to da je čak osam puta već igrao protiv Frica i svih osam puta je slavio, uz samo dva izgubljena seta od njega, što samo govori o dominaciji.

Međutim, pokazao je Fric i sjajnu igru protiv Cicipasa, koji je bio favorit.

Grk i Amerikanac su odigrali poprilično izjednačen prvi set, koji je rešen u tajbrejku, što je samo pokazalo kakva je borba vođena na ovom terenu. Bez brejkova, bez ičega, samo smirena igra i dobri servisi, ali, to se promenilo u drugom setu.

U drugom setu, viđen je samo jedan brejk, načinio ga je Cicipas i osvojio je set, nakon čega se doslovno srušio. Fric je preuzeo incijativu, odlično je branio svoj servis, a uspeo je da ugrozi i Cicipasov, iskoristio je to i poveo sa 2:1 u setovima.

Velika borba je viđena u četvrtom, Fric je branio mirno svoj servis, a iskoristio je prvu brejk loptu u sedmom gemu. Cicipas je loše odservirao, to je iskoristio Amerikanac i stekao je značajnu prednost. Odmah je zatim odbranio svoj servis i imao je 5:3 ma servis Grka.

Opet velika borba u ovom gemu, a Fric koristi drugu meč loptu i upisuje pobedu koja ga vodi na megdan Novaku Đokoviću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA