Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Mekinro: "Ovo što radi Đoković je ludilo kakvo dosad nismo videli"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Grend slem šampion impresioniran je nivoom tenisa koji prikazuje najbolji teniser svega

  • 1
Džon Mekinro Printskrin: Eurosport

Novak Đoković je ušao u svoje 12. polufinale Australijan opena, pošto je savladao Tejlora Frica sa 3:1 i korak je bliže 12. Normanovom peharu.

Bio je Fric težak izazov, jer je igrao meč karijere, ali ni to mu nije bilo dovoljno za više od jednog seta protiv Đokovića.

Zbog toga je posle meča impresioniran bio i Džon Mekinro, koji je kao stručni konsultant Eurosporta istakao da je Novak doveo nivo tenisa do potpunog ludila, kakvo nije viđeno.

- Pre svega moram da čestitam Novaku, na početku je procenat njegovog servisa bio 20, ali na kraju je imao dosta aseva i dobrih servisa, dok je Fric servirao dobro tokom celog meča, imao je neke velike udarce. Ali i dalje je tokom ovog meča, iako je 15 brejkova sačuvao bio pod pritiskom non-stop. Novak se trudio da drugačije odigrava stvari, varijacije su došle do izražaja. Novak je sve uzeo pod kontrolom. Sve je uradio što je trebalo da se dobije ovaj meč. Izuzetan momak koji u 36-oj godini igra na ovakvom nivou, ta njegova glad je neverovatna. Ja sam znao da može da bude na ovakvom nivou, ali ovo je ludilo, apsolutno ludilo od nivoa tenisa, nešto slično dosad nismo videli - istakao je Mekinro.

(Telegraf.rs)

Video: Novak poludeo na navijača: "Siđi i reci mi to u lice!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sadeta

    23. januar 2024 | 12:23

    Svijet voli pobjednike, Voli zlatno znamenje, Samo jedan na tronu a to je Novak. Ma bravo, od srca ti čestitam Legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA