≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Siner velikim rečima govorio o Novaku, pa otkrio u čemu je tajna pobede: "Od Đokovića sam mnogo naučio..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

SIner je blistao posle trijumfa i plasmana u veliko finale...

  • 0
Janik Siner Printscreen: Eurosport

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković neće braniti titulu na Australijan Openu pošto je u polufinalnom duelu poražen od Janika Sinera 3:1.

Posle meča, Siner je bio oduševljen pobedom.

- Bilo je baš teško. Težak meč. Jako sam dobro počeo. Prva dva seta su bila dobra, osećao sam se dobro, kao i Novak. Probao sam da ga guram. Ta meč lopta u trećem setu, pogrešio sam na forhendu. U četvrtom setu sam tako dobro počeo. Atmosfera je bila sjajna Bilo je divno ovde igrati -rekao je SIner i dodao:

- Sa nestrpljenjem sam čekao ovaj meč. Novak je igrač od kojeg možete da učite. Na Vimbldonu sam od njega izgubio polufinale i mislim da sam mnogo od njega naučio. Hvala vam, ovde sam sa vama prošao kroz sve.

Siner je dobio tri od četiri duela sa Novakom, pa je voditelj upitao Italijana u čemu je tajna.

- Ne znam. Pitajte njega. Mislim da igramo prilično slično. On je fantastičan server. Morate da pokušate da nagađate gde će biti i naterate ga da se kreće. Ovo je srećni Grend slem turnir.

Janik je potom odgovorio na pitanje o tome koliko još može da napreduje.

- Kada sam bio mlad, 16, 17 godina. imao sam priliku da vežbam sa njim u Monaku Tada sam učio od najboljeg na svetu. Posle meča rekao mi je da ne budem predvidiv. Probao sam to da uradim. Servis je mnogo napredovao kod mene, ali imam osećaj da bih mogao još da napreduem. Imam sjajan tim koji me gura u tom smeru.

O finalu...

- Ne znam stvarno šta da kažem. Bilo je par egzibicionih mečeva, samopouzdanje koje sam dobio na kraju sezonemi je dalo veru da mogu da dobijem najboljeg. Ovo je moje prvo finale. Došao sam sa osmehom i daću najbolje od sebe.

- Veliki sam fan tenisa i naviač i biće lepa prilika da gledam mečeve. Biću relaksiran. Oni su sjajni igrači- I sami su igrali mnogo puta. Saša se vratio i igra sto odsto, Danil takođe. Hajde da vidimo ko će biti na drugoj strani mreže.

O Porodici

- Oni su kod kuće i ostaće kući - našaliose Siner i nastavio:

- Dobro jutro. Ne samo moojoj porodici, već svima koji su mi bliski, Italijanima, navijačima. Probaću da dam najbolje od sebe. Zahvalan sam na toj ljubaiv i podršci ne samo kod kuće već i u Australiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA