≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković pobesneo na sudiju: "Hoćeš li im reći nešto ili ćeš samo ćutati?! Hoćeš da ti donesem čaj?"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jako je bio besan

  • 6
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Boripo se Novak Đoković protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, borio se protiv Italijana, ali i publike koja ga izluđuje reklo bi se još od početka turnira u Melburnu, koja je bila protiv njega, što je u neku ruku bila i njegova glavna snaga, ali ne i ovoga puta.

Janik Siner je uspeo da naškodi Novaku, uspeo je da mu uzme dva veoma laka seta i povede sa ogromnih 2:0, a imao je i meč loptu tokom trećeg, kada se Đoković vratio i uzeo set, ali, morao je i mnogo više da nastavi.

Tokom jednog servis gema u četvrtom setu, Novak je i poludeo na sudiju Paskala Mariju, koji nije opominjao publiku zbog buke, pa je sarkastično ponudio i šoljicu čaja.

- Hoćeš li im reći nešto ili ćeš samo sedeti tu i ćutati? Da li želiš šoljicu čaja - Novak mu je odbrusio, da bi potom i osvojio gem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    26. januar 2024 | 08:40

    NOLE ZATO STO SI SRBIN IGRAS PROTIV NE SAMO IGRACA S DRUGE STRANE MREZE NEGO I PRISTRASNIH SUDIJA I PUBLIKE KOJA JE U PRAVOM SMISLU NEKULTURNA .....DIVLJACKA U POJEDINIM TRENUCIMA.......ZATO SI NAJBOLJI GLAVU GORE ODRACES GA TI......ZNAM TO

  • Zoran

    26. januar 2024 | 08:38

    Lako je meni za njega, da je meni prezimit😂

  • Franko

    26. januar 2024 | 08:46

    Kapa dole Djokovicu za veliku karijeru. Vrijeme cini svoje,povuci se na vrijeme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA