Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković se "poklonio" Sineru nakon poraza: Pogledajte kako prisno mu je Novak čestitao na plasmanu u finale AO

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čestitao je, zasluženo

  • 1
Novak Đoković, Janik Siner Foto: Telegraf

Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena sa 3:1, po setovima 6:1, 6:2, 6:7, 6:3, čime je zabeležio i prvi poraz nakon šest godina na turniru u Melburnu.

Đoković nije mogao da igra protiv raspoloženog i jako dobrog Sinera, koji je odigrao doslovno bez greške. Nije dopustio Novaku Đokoviću niti jednu brejk loptu, što je u ovakvom meču od izuzetne važnosti.

Posle meča, uvideo je i Novak koliko je protivnik bio nadmoćniji i koliko je odigrao bolje, što je pokazao i njihov pozdrav. Đoković je dotrčao do mreže, prisno je zagrlio Sinera i čestitao mu je na pobedi.

Kako je to izgledalo možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prekomerna sila

    26. januar 2024 | 09:10

    Vizuelno, deluje (bolesno) slabašno, mršav, bled pegav. Nema ništa sportsko ni stav ni korak ali loptice koje šalje idu tako snažno i precizno kao da su kinžali. Mislim da ovaj Novak u 36 nema šanse protiv Janika, (onaj od pre deset-petnaest verovatno da) jednostavno mu ne odgovara baš kao Vavrinka u nekim trenucima. Ubedjen sam da će turnir osvojiti onaj ko bude drugi finalista (ja mislim Medvedev).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA