Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni Bufon ustao u 4.30 zbog Sinera, pa mu poslao emotivnu poruku zbog pobede nad Đokovićem

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni golman je postao veliki fan novog finaliste Australijan opena

  • 0
Đanluiđi Bufon o Sineru i Đoković Foto-ilustracija: Jason Heidrich/Icon Sportswire / Newscom, Alberto Gandolfo/NurPhoto / Shutterstock Editorial/ Profimedia

Navijali su se alarmi u Srbiji zbog meča Novaka Đokovića protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, ali isto su radili i Italijani zbog svog pulena.

Siner je na kraju i slavio sa 3:1 i postao prvi čovek koji je uspeo da savlada Đokovića u polufinalu Australijan opena.

Ova pobeda oduševila je Italijane, a među njima i legendu sporta "na Čizmi" i jednog od najboljih fudbalskih golmana svih vremena - Đanluiđija Bufona.

Legendarni Điđi se oglasio na svom Tviteru porukom za Janika Sinera, čiju je trijumfalnu fotografiju sa stisnutom pesnicom i podignutim reketom objavio, a uz to je stavio i emotivan opis.

- Prvo si nas sve naterao da se zaljubimo na poslednjem ATP finalu. Zatim, epskim povratkom vratio si nam Dejvis kup posle 47 godina. Konačno, rešio si da nas nateraš da se probudimo u 4.30 ujutru da gledamo kako igraš neverovatan meč protiv Đokogića i pobedite ga za svoje prvo Grend slem finale u karijeri. Koliko si ti stvari, Janiče Sineru?

(Telegraf.rs)

Video: Novak poludeo na navijača: "Siđi i reci mi to u lice!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA