Šumaher je dao znak, porodica veruje u čudo: Prijatelj legendarnog vozača donosi dobre vesti o njegovom stanju!

Porodični prijatelj legendarnog vozača Formule 1 otkrio je kakvo je njegovo stanje četiri godine nakon nesreće

  • 3

Mihael Šumaher od decembra 2013. godine vodi borbu za život, nakon teške povrede mozga koju je doživeo posle pada i udara glavom o stenu na skijanju u Alpima u Francuskoj.

O njegovom zdravstvenom stanju gotovo da nema nikakvih informacija, povremeno se pojave dezinformacije, često sa nekim uznemirujućim vestima, ali one odmah budu demantovane od strane njegove menadžerke Sabine Kem.

Sada je ipak nešto drugačija situacija, pošto nema zloslutnih vesti, već onih koje najavljuju nadu. Kako prenose pojedini nemački mediji, porodica legendarnog vozača Formule 1, ima sve više nade u konačni oporavak Šumija, nakon što je poslednjih dana ''slao signale iz svog dalekog sveta''.

>>> Nova nada za Šumahera: Evo šta je rekao doktor koji tvrdi da može da mu pomogne

Foto: Profimedia/AFP

Porodični prijatelj je otkrio kako tonizacija (blago poboljšanje mišićnog tonusa pred veće napore), može da mu pomogne i da Šumaher radi dobro u trenutnim okolnostima.

Šumaher je trenutno u najsavremenijoj bolnici u blizini Ženevskog jezera. Tretman tamo navodno košta 115.000 funti nedeljno, a o njemu brine osoblje od 15 lekara i medicinskih sestara, koji su uz njega 24 sata dnevno.

Ono čemu možemo da se nadamo, da su ove informacije ovoga puta tačne i da se Šumaherovo zdravstveno stanje zaista poboljšava.

Šumaher je posle povrede koju je zaradio krajem 2013. godine bio u komi čak 6 meseci.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    10. novembar 2017 | 15:41

    volela bih da je ovo Istina i da mu krene na bolje al cisto sumljam ...Šuhmaheri su rigorozno blokirali Medije posle njegovog udesa nijedna slika da izadje u javnost a i sporadicno se o njemu piše mislim da oni i tako zele .

  • Despot

    14. novembar 2017 | 08:52

    Uz tebe smo Sumiiiiiii !!!!!! 💪💪🌈🌎

  • pop

    7. mart 2018 | 15:59

    bez obzira na sportske uspehe svima je drag ,molimo za njegovo ozdravljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA