≫ 

Srpski automobilista izložio svoju novu "zver" na sajmu automobila pred početak nove sezone (FOTO)

Nemanja Milovanović se nada uspešnoj sezoni pred premijernu trku na Hungaroringu

  • 0

Talentovani srpski automobilista Nemanja Milovanović nastavio je saradnju sa svojim sponzorima uoči početka sezone i puca od sampouzdanja pred prvu trku koja je na programu za mesec dana.

Automobil je izložio na ovogodišnjem sajmu automobila, a s nestrpljenjem očekuje prvu trku na stazi Hungarorong u Mađarskoj.

- Automobil je skoro pa spreman, očekuju nas testovi za nekoliko dana i pripreme za sezonu koja počinje za mesec dana, tačnije od 27. do 29 aprila na stazi Hungaroring u Mađarskoj, koja se boduje za CEZ evropski šampionat. Još interesantnije je to što se istog vikenda vozi WTCR sto znači da će publika moći da uživa u potpunosti. Automobil se trenutno nalazi na sajmu da publika može da uživa. Na automobilu je sve novo, od motora, menjača i mnogo drugih stvari, sve do dizajna. Jedino sam ja stari - poručio je Nemanja, koji se zahvalio sponzorima izrazio nadu da će ove godine napokon zablistati u pravom sjaju.

Pogledajte kako je izgledao njegov prethodni automobil:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA