≫ 

Šumaher nije prikovan za krevet i ne trebaju mu cevčice za hranu

Iako je njegova privatnost strog tajna, prema nekim izvorima Šumijev oporavak ide u dobrom pravcu

  • 4

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, sedmerostruki svetski prvak Mihael Šumaher uskoro će napuniti 50 godina, a 29.novembra navršava se pet godina od teške nesreće koju je doživeo na skijanju u Francuskoj.

Informacije o njegovom zdravstvenom stanju dobijaju se "na kašičicu", a poslednje vesti daju nadu da njegov oporavak ide u dobrom smeru.

Pored brojnih lažnih informacijama koje su svetski mediji pustili u etar, Dejli Mejl piše kako Nemac nije prikovan za krevet i kako ga ne hrane putem cevčice.

Uz to, Šumijev PR Sabina Kem objasnila je medijima da ni sam vozač nije voleo da se zadire u njegovu privatnost i da ona i sada želi da tako ostane.

- Informacije iz njegovog života nisu nikad curile u javnost. On je jednostavno voleo privatnost. Jednom mi je rekao "Nemoj me zvati sve do sledeće godine, nestajem na neko vreme". Mislim da mu je to velika želja za koju je hteo da mu se ispuni jednog dana u budućnosti - rekla je Kem.

Pored toga, ohrabruje izjava bivšeg šefa Ferarija žana Toda koji je nagovestio da je Šumaheru bolje.

- Posetim ga barem dva puta mesečno. Vidim Mihaela, njegovu porodicu... Volim tog čoveka. Voleo bih da je situacija drugačija.

Da podsetimo, Šumaher je na skijanju udario glavom o stenu, a posle toga se ne zna mnogo o njegovom stanju. To je izazvalo efekat senzacionalističkih vesti koje su se proteklih godina pojavile, a koje su kasnije demantovane, poput one da je Mihael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vesti da se oporavio i da čak samostalno hoda. Navodno je svestan svega oko sebe, a čak i plače kada vidi švajcarske planine i svoju porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    17. decembar 2018 | 13:26

    Daj Bože da se oporavi. On je velikan sporta.

  • Naissus

    17. decembar 2018 | 14:13

    Srecno legendo! Nedostajes... Brz oporavak I sve najbolje!

  • Deff

    17. decembar 2018 | 13:51

    Šta je sudbina.. Vozio po 300km na sat i više pa ništa, a pao sa skija i ne može da se oporavi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA