Betmobil ili bolid formule 1: Mračan i spektakularan - da li je ovo najlepši jednosed koji je ikada izbačen u "najluđem cirkusu"? (VIDEO)

Ekipa "Rich Energy Haas" predstavila mašinu koja će "zujati" u "najluđem cirkusu" - oduzima dah svojim dizajnom, bojom, savršenošću

  • 2

Sezona u formuli 1 tradicionalno kreće trkom koja se ove godine vozi 17. marta u Melburnu, ekipe polako vrše poslednje pripreme na bolidima, a rezultate ćemo videti koliko već u Australiji kada zabruje motori i krenu da se opisuju krugovi.  

Izuzev onoga što se krije "ispod haube", važan je i spoljni izgled, a u tom smislu američko-britanska ekipa "Rich Energy Haas" je otišla najdalje i pobrala brojne simpatije ljubitelja "najbržeg cirkusa".

Naime, ekipa "Haas" je nedavno predstavila bolid kojim će pokušati ove sezone da bude konkurentnija nego ranije, a ako i ne dođu očekivani rezultati, nema sumnje da će ih sam izgled bolida učiniti favoritima mnogih.

Jednosed kojim će upravljati Roman Grožan i Kevin Magnusen oduzima dah: prelepi crni bolid ukrašen je belim i zlatnim detaljima i sigurno će biti jedan od najatraktivniji u novoj sezoni.

Na prvi pogled podseća na neke verzije betmobila iz kojeg je iskakao princ Gotama u jurnjavi za negativcima.

Pogledajte "mračnu verziju" bolida koji će, bez dileme, samo pojavom zaokupiti pažnju brojnih poklonika auto trka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Antap

    9. februar 2019 | 12:54

    Mogli ste barem da napišete koji-čiji motor koristi, performanse itd. Bolid je lep ali je u svemu tome boja potpuno nevažna.

  • bojan

    9. februar 2019 | 14:13

    Pa jel ovo kopija renoovog bolida od pre neku sezonu? Crno zlatna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA