≫ 

Šou Fetela posle kontroverzne trke u Kanadi: Sebi "pripisao" prvo mesto, Hamiltonu dodelio drugu poziciju (VIDEO)

Prekipelo je Nemcu nakon što mu je "oduzeta" pobeda

  • 3

Burno je bilo u dvoboju Hamiltona i Fetela na stazi u Montrealu, u trci za VN Kanade. Pobedu je odneo Britanac, i to nakon kontroverzne odluke da se Fetel kazni sa pet sekundi zbog pasnog poteza u jednoj krivini.

Nemac je izletao na travnati deo, odakle se vratio pravo "pred nos" Hamiltona koji je krenuo u preticanje, što je protumačeno kao nedozvoljena radnja, i to je koštalo ferarijevog pilota trijumfa.

Fetel je prvi prošao kroz cilj, ali je pobeda pripisana vodećem u generalnom plasmanu što je Nemca potpuno "izbacilo iz ravnoteže".

Nije se mirio sa odlukom sudija, pa je priredio mali performans odmah po završetku trke i nasmejao sve prisutne, mada njemu nikako nije bilo do smeha. Uzeo je oznaku sa brojem dva i stavio je ispred Hamiltonovog bolida, a "keca" na mesto gde je trebalo da parkira svoj bolid u poretku prve trojke na cilju.

Pogledajte kako je Fetel iskazao svoj revolt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tmpk

    10. jun 2019 | 00:05

    Seb je zaslužio pobedu ali FIA...

  • ЗБ

    10. jun 2019 | 05:41

    Фетел је оправдано кажњен.

  • Tirinti

    10. jun 2019 | 12:35

    Možemo voleti Ferari ili Mercedes, ali treba biti objektivan.ovdje su u pitanju velike brzine.tu djelići stotinke odlučuju.šta je mogao da uradi u tom trenutku? mislim da je nepravedno oduzeto prvo mjesto ferariju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA