≫ 

Šumaher napisao testament tri godine pre nesreće: Otkriveno kome je ostavio 1,2 milijarde dolara

Bivši as formule jedan je ničim izazvan napravio testament, pravdajući se da je to odluka porodičnog čoveka

  • 3
Rubens Barikelo, Mihael Šumaher

Foto: Guliver/Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

Sedmostruki prvak Formule 1 Mihael Šumaher je doživeo stravičnu povredu 2013. od kada ga nema u javnosti i nije poznato u kom je stanju.

Tada se Šumaher povredio na skijanje kada je udario glavom nakon pada na skijalištu Meribel u Francuskoj.

Porodica pokušava da u tajnosti čuva njegovu intimu, ređaju se oni koji pričaju kako njegova supruga Korina ne dozvoljava da bilo ko vidi Mihaela, sem jednog čoveka.

Međutim, malo je poznato da je tri godine pre pada na skijanju popularni Šumi napisao testament.

Navodno, imovinu vrednu više od 1,2 milijarde dolara je Šumaher namenio supruzi i deci, a njegov potez mnogi su okarakterisali kao predskazanje:

- Učinio sam to, jer sam porodičan čovek. Nisamo to učinio zbog F1, već jer svašta može da mi se dogodi u svakodnevnom životu, kazao je tada Šumaher.

Međutim, njegov nekadašnji partner u Ferariju Felipe Masa tvrdi da je u potpunosti upoznat sa situacijom u kojoj je Nemac trenutno.

Znam u kakvom je stanju! Imam sve informacije, jer smo nas dvojica uvek bili bliski - rekao je Masa za "Foks Sport" i dodao:

- Sa njegovom suprugom Korinom se nisam često družio, jer nije dolazila na trke. Ova situacija nije nimalo laka i moramo da poštujemo porodicu. Ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim? Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljina993

    25. maj 2020 | 21:52

    Legenda bio i ostao... Al stvarno ne razumem sta imaju od toga sto kriju u kakvom je stanju!!!

  • DDD

    26. maj 2020 | 00:01

    Naravno da ce djeca i zena naslijediti sve,necu ja 🤦🏻‍♀️Pametna porodica da ga stiti. Novinarima i fotografima je zabranjeno da slikaju a sud je donio odluku(tako porodica hoce) ko ga uslika i sliku negdje proda ili postavi kazna 1mio € oduzimanje licence i zatvor.I to su dobro uradili. Zasto mora neko da ga uznemirava ili gleda(posto nije kao sto je nekad bio) Ima svoje najmilije oko sebe i to je najvaznije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA