≫ 

Haos na karting trci: Vozač branikom gađao rivala na stazi, pa ga sačekao u boksu i tukao pesnicama

Dženson Baton se javio i tražio doživotnu suspenziju

  • 2

Neverovatne scene viđene su tokom vikenda na karting trci u Italiji, gde je 23-godišnji vozač Luka Korberi napao sunarodnika Paola Ipolita na stazi!

Nezadovoljan što je trku završio devet krugova pre kraja zbog sudara sa Ipolitom, Korberi je sačekao svoj rivala na stazi i gađao ga branikom svog vozila.

Kako mediji prenose, Ipolito je tokom trke izbegao povrede - ali su ga one dočekale u boksu gde ga je Korberi fizički napao. Zatrčao se punim korakom na Ipolita, oborio ga na zemlju, a onda počeo da ga udara.

Kamere su snimile i haos na stazi, ali i napad Kobrerija u boksu, a sve to je šokiralo nekadašnjeg vozača Formule 1 Dženosan Batona koji se javio putem Tvitera:

- Nakon ovog odvratnog ponašanja na stazi, Luka Kobreri je izgubio svaku priliku da nešto uradi u svojoj trkačkoj karijeri. Njegov otac je vlasnik te staze i viđen je kako nasrće na vozača. Molim vas, doživotna zabrana za obojicu - napisao je Britanac.

U nastavku pogledajte i snimke sa trke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA