≫ 

Dirljiva scena u Nemačkoj: Šumaherov sin poklonio očevu kacigu Hamiltonu!

Bilo je to pravo iznenađenje za britanskog vozača koji nije očekivao ovakav gest

  • 0
Mik Šumaher i Luis Hamilton Printskrin: Video/Blikk

Britanski vozač Luis Hamilton pobedio je  na trci za Veliku nagradu Ajfela u Formuli 1 na stazi u NirburgringuSvetski šampion, član Mercedesa, došao je do sedme pobede u sezoni i 91. u karijeri, čime je izjednačio rekord čuvenog Nemca Mihaela Šumahera.

Drugo mesto osvojio je Maks Ferstapen iz Red Bula, treće Danijel Rikardo iz Renoa, dok je drugi vozač Mercedesa Valteri Botas, koji je krenuo sa pol pozicije, morao da odustane.

Tokom intervjua sa pobednikom dogodio se istorijski dirljiv trenutak.

Mik Šumaher, sin Mihaela Šumaheta i budući vozač Alfa-Saubera došao je sa očevom kacigom i predao je Britancu koji je izjednačio rekord njgeovog oca.

- Čestitam u ime cele porodice Šumaher - rekao je Mik, a svetski šampion je vidno dirnut držao crvenu kacigu u rukama poput blaga posle trke na Nirburgringu pred oko 13.000 navijača.

Hamilton gotovo da je ostao bez reči

- Šta da kažem o tome? Kada sam krenuo sa dna, pobedio je u gotovo svim trkama, dominirao i bio svetski prvak pet puta zaredom. Sada sam na istom nivou posle pobeda. Nestvarno - rekao je Hamilton.

Video: Za njega ne postoji kraj! Šumaher je proslavio 50. rođendan, a poklon od Ferarija mami suze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA