≫ 

"Bolele su me kosti i imao sam temperaturu": Valentino Rosi pozitivan na korona virus

Popularni doktor ostavio objavu na Twitteru

  • 1
Valentino Rosi, Grid Girls Printskrin: Youtube/MotoGP

Vozač Jamahe Valentino Rosi pozitivan je na virus korona, preneo je novinar Sajmon Paterson. Rosi je drugi vozač koji je pozitivan, ali nijedan slučaj nije uticao na održavanje šampionata.

- Nažalost, jutros kada sam se probudio nisam se osećao dobro. Bolele su me kosti i imao sam blagu temperaturu, odmah sam se obratio lekaru i testiran sam dva put. Brzi PCR test je pokazao da sam negativan, baš kao i test koji sam uradio u utorak. Ali, drugi test čiji sam rezultat dobio u 16 časova bio je, nažalost, pozitivan. Razočaran sam što ću propustit trku za Veliku nagradu Aragona.

- Voleo bih da sam optimista po tom pitanju, ali siguran sam da neću voziti. Tužan sam i ljut jer sam dao sve od sebe da poštujem protokol. Iako je moj test u utorak bio negativan, ostao sam u samoizolaciji nakon povratka iz Francuske. Tako je kako je i ne mogu da uradim ništa da promenim situaciju. Sada ću pratiti sve savete lekara i nadam se da će mi uskoro biti mnogo bolje -, napisao je Rosi na Tviteru.

Video: Najbrutalnija moto trka u Srbiji: Vejd Jang pobednik Xross Challenge trke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA