≫ 

Da li postoji bolja promocija formule i Italije? Bolid kroz pijacu i sunce Sicilije kao najava trke

Sjajna ideja i vrhunski sport

  • 0
formula Foto: youtube/Red Bull Racing Honda

Za ljubitelje brzine, leta, mora, Italije verovatno ne postoji savršenija promocija svega nabrojanog od spota u režiji ekipe Red Bul koja je na genijalan način najavila narednu trku u kalendaru formule 1 u Monci.

U glavnoj ulozi je perjanica ekipe i vodeći u generalnom plasmanu Maks Ferštapen u svom bolidu, ali u potpuno drugačijem ambijentu nego što je navikao.

Ovu vožnju Ferštapen kreće sa pijace u Palermu pored tezgi sa voćem i povrćem, probija se kroz tesne ulice obasjane suncem Sicilije, fokus reditelja snimka se pomera na predivnu arhitekturu, pa se vraća na udarnog protagonistu, koji svoj put nastavlja kroz vreće drumove, sve do konačne destinacije - luke u Palermu.

Tamo ga čeka brod na kojoj su mehaničari ekipe Red Bula, spremni da zakopčaju bolid čim se ukrca. Na kraju ovog zaista sjajnog kratkometražnog izdanja, Maks stiže na brod koji vodi do konačne destinacije, ka Monci, gde se od 10-12. septembra održava trka formule 1.

Video: Volan Ajrtona Sene, legende Formule 1, na aukciji dostigao cenu od 5576 €

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA