Prve fotografije Mika Šumahera posle stravičnog udesa: Bio je potpuno svestan, osmehnuo se lekarskoj ekipi

Sin čuvenog Mihaela je odlično prošao, ali je prosleđen u bolnicu na dalja ispitivanja

  • 0
Mik Šumaher Foto: ANTONIN VINCENT / AFP / Profimedia

Svet je večeras potresao snimak sa trke za Veliku Nagradu Saudijske Arabije u Džedi tokom koje je sin Mihaela Šumahera, Mik doživeo udes prilikom izlaska iz 12. krivine.

Na kameri, sve je delovalo veoma strašno, bolid je punom brzinom udario u zid i bukvalno je u tom momentu ostao bez pola svojih delova. Crvena zastava je podignuta i čekala se brza lekarska intervencija.

Na svu sreću, kada su lekari došli na mesto udesa, imali su šta i da vide. Mik je bio u svesnom stanju i komunicirao je sa njima bez problema, a u jednom momentu deluje i da se osmehnuo prema timu koji je došao da ga izbavi iz smrskanog vozila.

Mik Šumaher Foto: ANTONIN VINCENT / AFP / Profimedia

On je ipak iz predostrožnosti transportovan u bolnicu, a u međuvremenu se čuo i sa svojom majkom kojoj je poručio da se dobro oseća i da nije povređen, prema još nezvaničnim informacijama.

Nadamo se da Mik nije pretrpeo nikakve posledice posle ovog stravičnog udesa i da će moći bez problema da nastavi sa sezonom u Formuli 1.

Video: Za njega ne postoji kraj! Šumaher danas slavi 50. rođendan, a poklon od Ferarija mami suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA