Ekskluzivna fotografija: Dejvid Bekam domaćin žurke u Majamiju pred trku Formule 1

Sam "krem de la krem" svetskog sporta i biznisa okupio se u Majamiju

  • 0
Dejvid Bekam, Majami Foto: Telegraf

Veliki spektakl sprema se u Majamiju, gde se ovog vikenda po prvi put u istoriji vozi trka Formule 1, koja bi trebalo da se održava i narednih 10 godina u ovom gradu.

Uoči trke organizovan je niz promotivnih događaja, kao i žurka na kojoj je domaćin bio Dejvid Bekam, nekada legendarni engleski fudbaler, a sada uspešan biznismen i vlasnik fudbalskog kluba Inter iz Majamija.

Majami će povodom trke Formule 1 okupiti "krem de la krem" svetskog sporta, kao i neke od najuglednijih svetskih biznismena, koji su bili gosti i na žurci kod Dejvida Bekama.

Uz Bekama su promoteri trke i Majkl Džordan, Lebron Džejms, Tom Brejdi, sestre Vilijams, glumac Dvejn Džonson poznatiji kao "The Rock", muzičar Farel Vilijams...

Trka je na programu u 21.30 po vremenu u Srbiji, a voziće na stazi koja je izgrađena oko "Hard Rock" stadiona, doma Majami Dolfinsa.

Trka u Majamiju biće peta u ovogodišnjem šampionatu, a iz dosadašnjih četiri na prvom mestu je ubedljivo vozač Ferarija Šarl Lekler sa 86 bodova, prati ga aktuelni šampion Maks Ferštapen iz Red Bula sa 59, iza kojeg je njegov klupski kolega Serhio Perez sa 54 boda.

Interesantno je da je Luis Hamilton, tek na 7. mestu sa 28 bodova, a od starta sezone se legendarni Britanac muči sa bolidom, pošto Mercedes ove sezone ima ozbiljne nedostatke u odnosu na konkurenciju.

Video: Red Bull F1 u Beogradu: Doživeli smo izbliza mašinu od 7 miliona evra koju vozi Maks Ferštapen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA