≫ 

Saznajemo! Nekad se trkao s Rosijem, a sad je potpisao za srpski tim: "Bomba" kakvu srpski sport ne pamti

Danilo Petrući je novi vozač Spark Racing Team-a

  • 3
Danilo Petrući Foto: Profimedia

Ono što je dolazak Kristijana Ronalda u Al Nasr iz Saudijske Arabije, to može da se kaže i za dolazak nekadašnjeg Moto GP vozača, Danila Petrućija u redove ekipe Spark Racing Team.

Bivši vozač Pramaka, Dukatija, lodaRacing tima, ART-a, KTM-a i Suzukija u Moto GP šampionatu, koji se tokom 10 godina u "kraljevskoj klasi" trkao sa legendama ovog sporta kao što su Valentino Rosi, Mark Markez, Horhe Lorenco i drugi Moto GP velikani... sada će nastupati pod zastavom Srbije.

Petrući će se takmičiti u Superbajk svetskom šampionatu, u kojem Spark ima ambiciju da napadne tron. Vozača ovakvog renomea nije lako privući, pa će sasvim sigurno i Petrući od Sparka dobiti značajna finansijska sredstva.

Petrući je tokom karijere odvezao 170 trka, od čega je ostvario dve pobede uz ukupno 10 podijuma. Takmičio se i na Dakar reliju, a sada će pod zastavom Srbije pokušati da napravi veliki uspeh za ekipu čiji je vlasnik Miomir Pojić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SPARK RACING TEAM SERBIA (@sparkracingteamserbia)

Video: Ona se brine o Rosiju u penziji: 14 godina mlađa manekenka osvojila srce legendarnog Valentina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA