≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konačno je otkriveno zbog čega se 10 godina krije u kakvom je stanju Mihael Šumaher

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je javnosti podelio advokat porodice

  • 7
Mihael Šumaher Foto: Profimedia/AFP

Feliks Dam, advokat porodice Mihaela Šumahera, konačno je otkrio zbog čega nikada nije objavljen izveštaj o stanju legende Formule 1, posle nesreće koju je doživeo na skijanju!

Šumaher je pre 10 godina zadobio povrede opasne po život, bio je u indukovanoj komi i probudio se posle 250 dana. Zatim je podvrgnut dvema operacijama uklanjanja krvnih ugrušaka.

Za 10 godina koliko je ostao van očiju javnosti, o Šumaheru se skoro ništa ne zna. Zašto? Objasnio je upravo Dam za novinsku kuću LTO!

- Naravno, mnogo smo razgovarali o tome kako je to moguće. Tako da smo takođe razmotrili da li bi konačni izveštaj o Majklovom stanju mogao biti pravi način da to uradimo. Ali to ne bi bio kraj i morali bi da se stalno ažuriraju izveštaji o stanju. Jer kao onima koji su pogođeni, nije na vama da stavite tačku na medije - rekao je advokat porodice i dodao:

- Mogli su iznova i iznova da se hvataju za to i pitaju: "A kako to sada izgleda?" Jedan, dva, tri meseca ili godine nakon poruke. I ako bismo tada želeli da preduzmemo mere protiv ovog izveštavanja, morali bismo da se pozabavimo argumentom dobrovoljnog samootkrivanja.

Kako Dam objašnjava, niko ne može tražiti privatnost činjenice koju je sam otkrio javnosti. Ali, čak i ako prijatelj, poznanik ili član porodice otkrije privatne informacije, to narušava privatnu sferu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA