≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dominacija Ferštapena se nastavlja: Leteći Holanđanin osvojio i Japan, dvostruka pobeda za Red Bul!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva trka...

  • 1
Formula 1 Foto: Tanjug/AP

Noris je grešio, Lekler je grešio, Perez je grešio, Sajnc je grešio, ali ne i Maks Ferštapen! Holanđanin je bio dominantan na trci Formule 1 za Veliku nagradu Japana i upisao novu ubeldjivu pobedu! 

Staza Suzuka u Japanu videla je novu blistavu vožnju Maksa Ferštapena koji je opravdao ulogu favorit i bez većih problema je ostavio svu konkurenciju iza sebe i po 57. put u karijeri, a treći put ove sezone i treći putna ovom trkalištu došao do pobede na ovom trkalištu.

Kada je o ostalim vozačima reč, Peres je kroz cilj prošao 13 sekundi iza Ferstapena. Sainc je bio treći sa osam sekundi zaustatka, a sledili su ih Lekler i Noris, dok je najbolji među ostalima bio Fernando Alonso u Aston Martinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    7. april 2024 | 09:07

    Nekako bih voleo bar jedna trka u sezoni da bude svi u istim bolidima ,sve isto pa da se vidi stvarni kvalitet vozaca. Dosadno. Mada verujem da ni Hamiltonu nije bilo dosadno dok je pobedjivao svaku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA