≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zovu je "Dark Horse", a u prenosu je mamila uzdahe publike: Ovo je najlepša devojka u svetu automobilizma

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon VN Majamija tek je čeka slava

  • 0

Lando Noris nam je svima priredio veliko iznanađenje na Velikoj nagradi Majamija Formule 1 i po prvi put u karijeri upisao pobedu i tako posle nekog vremena stavio Meklaren na prvo mesto na podijumu. Veliko olakšanje osetio je Britanac, što se videlo i po njegovoj reakciji, ali i načinu proslave.

Timske kolege i članovi tima imali su razloga za radost i zbog njega, ali i zbog Bjanke Bustamante, prelepe Filipinke koja je samo nekoliko sati ranije takođe upisala sjajan rezultat, a kasnije tokom glavne trke svojom lepotom je  privlačila poglede i često bila u centru pažnje reditelja prenosa.

U razvojnoj prvenstvu Formule 1 ona je na Floridi zauzela drugo mesto kao članica ART Gran pri tima, gde reprezentuje upravo Meklaren, koji je angažovao u oktobru prošle godine.

Vrlo često smo je videli tokom trke u Majamiju u samom prenosu, a i posle iste se našla u zagrljaju kolege Norisa.

Bjanka ima 19 godina i rođena je u Manili, gde je prvi dodir sa svetom automobilizma. Otac Rajmund je godinama veliki fan Formule 1 i bivši karting vozač i prema njenim rečima odlazak na stazi sa njim joj je ulio ljubav prema svetu.

Od svoje šeste godine je u tom svetu i ne potiče iz bogate porodice, zbog čega su njeni roditelji morali puno da se odriču kako bi dogurala na veliku scenu. Živi uglavnom u svojoj rodnoj zemlji, gde pohađa i lokalni fakultet kao inženjerka.

Nakon prvih trka koje je vozila u Americi stacionirala se i u San Hozeu, gde često provodi vreme, a njen značajniji prodor u svetu Formule 1 započet je angažmanom u timu Prema Rejsing u februaru prošle godine. Pre toga učestvovala je u šampionatu Formule 4.

Nosi nadimak "Dark Horse" zbog svog neuobičajeno dobrog performansa od prvih dana kada je sela u bolid. Istoimeni šou je i njena glavna pozornica pomoću koje pokušava od sebe da napravi veći brend i kako bi finansijski izdržavala svoju karijeru.

Na društvenim mrežama ima preko 2 miliona pratilaca (Instagram i TikTok), a nakon VN Majamija se pohvalila svojim uspehom i čestitala Norisu istakavši da je to bio najbolji dan u životu za nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA