Pet "niskobudžetnih" opcija za vaš Fantasy tim: Mitrogol je među njima, a može vam doneti mnogo ove sezone

Podsećamo vas da se priključite Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige unoseći kod - ak085w i da se na taj način borite za nagradni fond od 3.500 evra

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Shutterstock

Sedam dana, samo toliko je preostalo do početka Premijer lige i prve utakmice između Kristal Palasa i Arsenala, koja će biti odigrana narednog petka na "Selhurst Parku" sa početkom od 21.00 čas. To znači da vam otkucava sat da sastavite ekipu za Fantasy na zvaničnom sajtu takmičenja, a tako se uključite u borbu za vredne nagrade u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi.

Takmičar koji bude na kraju takmičenja imao najviše sakupljenih poena, osvojiće nagradu od 2.000 evra, drugoplasirani će "prigrabiti" 1.000 evra, a trećeplasirani 500 evra. Uz to vas očekuju i nedeljne i mesečne nagrade, što znači da posle svakog kola možete da očekujete neko iznenađenje.

Sve što je potrebno jeste da unesete kod - ak085w i da ga unesete na zvaničnom sajtu takmičenja ili da jednostavno kliknete na ovaj link i time se prijavite za Telegraf Balkan Bet Fantasy ligu!

Danas vam predstavljamo pet fudbalera koje možete da odaberete kao niskobudžetne opcije za vaš Fantasy tim, odnosno igrače koji vam neće zauzeti toliko prostora u budžetu, ali bi mogli da se pokažu kao veoma uspešne akvizicije.

Liverpool, Aston Villa Foto: Tanjug/AP

Neko Vilijams - Notingem Forest (4.0 m)

Nije dobio preterano veliku šansu u Liverpulu, prošle sezone pokazao je nagoveštaj svojih mogućnosti u Fulamu, a ove sezone bi mogao da predstavlja pravo iznenađenje u timu Notingem Foresta. Neko Vilijams je defanzivac koji će vam oduzeti samo četiri miliona jedinica u kasi, a mogao bi da donese zaista veliki broj bodova.

Prošle godine odigrao je 14 utakmica za Fulam, postigao je dva gola, a ove će sigurno biti gladan da pokaže svoje zube u Premijer ligi Engleske. Pošto mu je mesto u startnoj postavi gotovo zagarantovano, onda je možda dobro da ga već od starta odaberete za svoj Telegraf Balkan Bet Fantasy sastav. Raspored mu ide na ruku - Njukasl, Vest Hem i Everton su mečevi gde se može do bodova.

Andreas Pereira - Fulam (4.5 m)

Još jedan "odbačeni" igrač, ovoga puta iz Mančester junajteda, ovoga puta bi mogao da pokuca na vrata vašeg Fantasy tima. Minutaža u Fulamu je zagarantovana, a za svega 4.5 miliona jedinica, vredi bar da sedi na vašoj klupi i sačeka šansu.

Na Fulamovoj turneji po Portugalu igrao je i protiv Benfike i protiv Eštorila, a prošle sezone igrao je u dresu Flamenga u Brazilu za koji je postigao dva gola uz jednu asistenciju u Seriji A, a još jedan pogodak stigao je u Kopa Libertadoresu. Ako znamo da će Kotidžersi igrati ofanzivno, kao što to uvek čine, on bi mogao često da bude u šansama za gol.

Bruno Gimareš Moura - Njukasl (6.0 m)

Još jedan igrač veznog reda od kojeg bi mogli da se "ovajdite" je Bruno Gimareš iz Njukasla, kojem za početak odgovara sasvim solidan raspored do desetog kola. Ako izuzmemo mečeve sa Sitijem kod kuće u trećem, odnosno Liverpulom u gostima u drugom, svi ostali susreti su koeficijenta težine - 2.

Prošle sezone na samom kraju je pokazao da može vrlo lako da zatrese mrežu, učinio je to pet puta uz jednu asistenciju, pa treba očekivati da će samo nastaviti tamo gde je stao. Za 6.0 miliona jedinica, opet, vredi ga staviti u tim.

Aleksandar Mitrović, Fulam Printscreen: Sky Sports Football

Aleksandar Mitrović - Fulam (6.5 m)

Od napadača, opcija koju sigurno sa velikom pažnjom treba ispratiti je naš Aleksandar Mitrović. Prošle sezone srpski napadač je rušio sve moguće rekorde u Čempionšipu, postigao je ukupno 43 gola u drugom rangu takmičenja uz sedam asistencija, što niko nikada nije uradio u istoriji.

S obzirom na to da ima iskustvo igranja u Premijer ligi, jasno je da ovoga puta ne ulazi u prvi rang bez iskustva. Ono mu može doneti još koji gol više u odnosu na onih 11, koliko je imao u sezoni 2018/19, kada je dodao i četiri asistencije.

Džejms Vord-Prauz - Sautempton (6.5 m)

Za kraj, tu je i igrač veznog reda iz Sautemptona, Džejms Vord-Prauz, ujedno i kapiten kluba sa juga Engleske. Uzimajući u obzir da pod njega "potpada" obaveza izvođenja penala, to znači da vas tokom sezone može debelo obradovati ako ga realizuje, ali i rastužiti ukoliko ga promaši.

Prošle sezone je to radio sasvim solidno. Postigao je 10 golova uz pet asistencija, a na to je "nakalemio" sedam klin-šitova. Za razliku od nekih drugih veznih igrača, vredi nešto manje, pa kojih milion ili više jedinica možete uštedeti i dovesti tog Salaha ili De Brujena o kojima maštate.

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA