Rekord Fantazi lige: Ukoliko mislite da vas Telegraf i Balkan Bet nagrade sa 2.000 evra, ovo je pravi recept!

E, ovo je i sreća i znanje!

  • 0
APTOPIX Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Početak Telegraf Balkan Bet Fantazi lige je pred vratima, ostalo je samo nešto više od jednog dana do početka prve utakmice Premijer lige i ako niste sastavili svoj tim, onda je pravo vreme da sada to i učinite (klikinite na link ili unesete kod ak085w)! Koliko ste dobar poznavalac fudbalskih prilika na Ostrvu, to morate da dokažete - kao što je to učinio jedan Britanac koji je u jednom kolu pre šest godina uspeo da obori totalni rekord! 

Sigurno se i danas prepričava kakav je tim i kakve je odluke u svojoj glavi sastavio učesnik sa timom "Sevidž Strajkers"  te 2016. godine.

Pre nego što vam to ispričamo, želimo da vas napomenemo da je već preko 3.000 ljudi zaplovilo u Telegraf Balkan Bet Fantasy ludilo na zvaničnom sajtu Premijer lige. I vi možete da mu se priključite tako što ćete uneti kod - ak085w ili kliknuti na sledeći link, ako ste već registrovani.

Elem, izvesni Britanac je 16. aprila 2016. godine odlučio na duplom kolu da aktivira Bench Boost i napravio jednu od najboljih odluka u životu.

Iako se od tog momenta kada je on uspostavio bodovni saldo od čak 226 poena, do ovog dana se udvostručio broj igrača Fantazija na planeti, ali niko nije uspeo da ga skine sa vrha.

Samo četvorica (uz petog sa klupe zbog Bench Boost-a) su mu imali pojedinačno manje od 10 bodova, dok su svi ostali na klupi i na terenu imali dvocifreni učinak.

U timu su bili igrači Liverpula, Arsenala, Mančester junajteda, Mančester sitija, a niko se nije mogao u tom momentu previše nazvati "diferenšal" igračem, osim onih koji su upravo sa klupe delovali.

Sastav i njegov bodovni saldo je bio sledeći:

Na terenu: Gomeš 21 - Belerin 8, Kolarov 12, Košćelni 8 - Firmino 14, Paje 6, Sančez 50, Antonio 7 - Rašford 10, Aguero 26, Staridž 17. 

Na klupi: De Hea 12, Darmian 17, Kresvel, Kutinjo 8.

Znači, da bi vam se ovakvo duplo kolo desilo, potrebno vam je da vam u dve utakmice golman odbrani tri penala i jednom sačuva mrežu, da vam kapiten dominira u oba meča i da vam napadač postigne het-trik na prvom i gol na drugom susretu.

Ubitačno.

A, zanimljivo je da su se u veznoj liniji našli Firmino i Antonio za koji mnogi poznavaoci prilika u Fantaziju znaju da su u poslednnjim godinama isključivo opcije za napad.

Sve u svemu, 226 bodova sve ukupno i kolo koje vas odvaja za sva vremena.

Da li ste vi spremni da oborite svetski rekord?

Priključite se Fantazi ligi Telegrafa i Balkan Beta i pokušajte da osvojite 2.000 evra, ali i ostale novčane nagrade koje sleduju one najbolje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA