≫ 

Pet igrača za drugo kolo koji mogu da vas "poguraju" ka 2.000 evra: Vredi se okrenuti Mitrogolu i Arsenalu

Očekuje nas još jedno uzbudljivo kolo u Premijer ligi, a mi vas pozivamo da se priključite Telegraf Balkan Bet ligi unošenjem koda - ak085w i zaigrate sa još preko 4.500 takmičara u borbi za vredne nagrade

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvo kolo Premijer lige donelo nam je sjajna uzbuđenja. Mnogi su se radovali golovima Aleksandra Mitrovića protiv Liverpula, tim pre što su ga imali i u svom Fantasy timu i zbog čega ih je srpski napadač možda i lansirao ka samom vrhu tabele Telegraf Balkan Bet lige.

A brojke kažu da je srpski napadač posle Paskala Grosa i Fabijana Šera bio igrač koji je doneo najviše poena od svih u popularnoj igri, pošto je Mitrogol sa svim bonusima upisao 13 poena kraj svog imena.

Sve u svemu, to je oduševilo i veliki broj naših takmičara u Telegraf Balkan Bet ligi, kojoj se možete i dalje priključiti i boriti se za nagradni fond od 3.500 evra. Sve što je neophodno jeste da unesete kod - ak085w ili da jednostavno kliknete na sledeći link.

Pobednik na kraju takmičenja odneće sa sobom nagradu od 2.000 evra, drugoplasiranom timu sledi 1.000 evra, dok će treći inkasirati 500 evra, a na sve to očekuju vas i interesantne nagrade na mesečnom nivou.

A pošto je tačno dan ostao do početka drugog kola i meča između Aston Vile i Evertona, Telegraf i Balkan Bet vas savetuju koje igrače da uvrstite u svoj tim i tako možda "pogurate" svoje šanse da osvojite jednu od nagrada.

Ivan Toni Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ivan Toni - Brentford (7,0 m)

Igrač koji je nekako prošao ispod radara u prvom kolu je definitivno bio Ivan Toni, koji je uz gol i asistenciju pokazao da uopšte nije zaboravio da trese mreže. Srušio je Aleksandar Mitrović njegov rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj sezoni u Čempionšipu, a Englez će ove godine biti glavna uzdanica Brentforda u borbi za opstanak.

I čini se da je sada nikada bolji trenutak da ga dovedete u svoj Fantasy tim. Iako na "Komjuniti Stadion" stiže Mančester junajted, pokazalo se da Đavolima nazad opasno "duva promaja" koju bi Toni mogao da iskoristi i postigne barem jedan gol.

Štaviše, nakon toga ga čeka serija laganijih utakmica, poput Fulama u gostima (čija je odbrana takođe pokazala manjkavosti), potom Everton kod kuće, Kristal Palas u gostima, Lids kod kuće i Sautempton u gostima. Sve su to rivali protiv kojih će Toni tražiti gol ili asistenciju.

Gabrijel Martineli - Arsenal (6,1 m)

Oni koji su uspeli već na startu nedelje da kupe Martinelija, ugrabili su ga po ceni od 6,0 miliona jedinica, a za sve ostale koji su čekali poslednji trenutak vagajući između opcija, sada bi mogli da ga dovedu za 6,1 milion jedinica.

Nije to neka prevelika razlika i deluje da se može isplatiti u rasporedu snaga na terenu u timu Arsenala, koji će igrati vrlo ofanzivno. Na sve to, Tobdžije imaju meč sa Lesterom kod kuće u ovom kolu, koji je na startu delimično i razočarao navijače protiv Brentforda na "King Paueru".

Dodamo li da posle toga Martineli i Arsenal igraju sa Bornmutom, Fulamom i Aston Vilom, to ukazuje da je ovaj fudbaler dobra opcija za narednih nekoliko kola u vašem timu za Telegraf Balkan Bet ligu.

Aleksandar Mitrović Foto: Profimedia/Adam Davy / PA Images

Aleksandar Mitrović - Fulam (6,6 m)

Srpski napadač biće sjajna opcija za naredna četiri kola u vašem timu, naročito posle podignutog samopouzdanja i dva gola protiv Liverpula na startu šampionata.

Kotidžersi u drugom kolu gostuju "tvrdom" Vulverhemtponu, koji je možda pomalo i neočekivano odigrao uzbudljiv meč na "Eland Roudu" protiv Lidsa, gde je poražen sa 2:1. Ako je suditi po tom meču, deluje da će ovaj tim biti nešto otvoreniji ove sezone, što bi Mitrović mogao da iskoristi.

Svakako, svojevrstan "zicer" za Mitrogola biće sledeći meč sa Bornmutom kod kuće, pa ga vredi dovesti pre nego što mu cena dodatno skoči, a to se već dogodilo početkom nedelje za 0,1 miliona jedinica.

Kajl Voker - Mančester siti (5,0 m)

Jedan od retkih igrača koji obično "izbegne" rulet Pepa Gvardiole je Kajl Voker koji je nekako pronašao sebi zakucano mesto u odbrani Mančester sitija. Kao takav, biće odličan dodatak za vašu odbranu, pre svega zbog cene.

Nije Voker neko ko će dati gol ili asistirati, ali ni ona četiri poena za "klin šit" nisu za bacanje, pogotovo što će ih Siti izvesno imati u narednih pet do šest kola, jer se sastaje sa Bornmutom, Njukaslom, Kristal Palasom, Notingem Forestom i Aston Vilom.

Kalum Vilson - Njukasl junajted (7,5 m)

Videli smo u prvom kolu da ovaj novi Njukasl može mnogo toga da nam ponudi. Napadački vrlo spretno, a odbrambeno vrlo organizovano, Svrake bi uz nešto malo sreće možda mogle da se bore i za mesto u Evropi, što je bio cilj novih bogatih vlasnika.

Kalum Vilson je već u prvom kolu uspeo da zatrese mrežu, doduše protiv novajlije Notingem Foresta, a čini se da bi seriju mogao da nastavi u narednom kolu protiv Brajtona.

Može se desiti da sjajnog napadača u sledećih par kola često selite sa klupe na teren, zbog mečeva sa Liverpulom i Sitijem, ali ga po ovoj ceni zaista vredi dovesti u tim pred drugo kolo.

Kako da se prijavim i takmičim za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi?

Stadion Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Mohamed Salah, Pep Gvardiola trofej Premijer lige, Balkan Bet Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Promo

1. Posetite zvanični sajt Premijer lige klikom na sledeći link.

2. Sastavite svoj tim od 15 igrača za 100 miliona jedinica. Potrebno je da imate dva golmana, pet odbrambenih, pet veznih igrača i tri napadača. Od njih potom birate 11 fudbalera koji će igrati tokom kola i donositi vam poene.

3. Kada završite sa sastavljanjem ekipe, idite na odeljak "Leagues & Cups".

4. Kliknite na "Create & Join Leagues and Cups", a potom idite na "Join a League & Cup".

5. Nakon toga, kliknite na link "Join Invitational League & Cup" i unesite kod - ak085w i spremni ste za takmičenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA