Opasno "kuva" u borbi za 2.000 evra u Fantaziju: Dva takmičara dele prvo mesto, Salah mnogima došao glave

I dalje se možete priključiti Telegraf Balkan Bet ligi, unošenjem koda ak085w na zvaničnom sajtu Premijer lige

  • 0
Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Spuštena je zavesa na još jedno kolo Premijer lige. Videli smo nekoliko krajnje neočekivanih rezultata, poput remija Liverpula protiv Kristal Palasa kasno sinoć (1:1), ali i potpunog debakla Mančester junajteda koji je za jedno poluvreme primio četiri gola na gostovanju Brentfordu (4:0).

Sve to, naravno, uticalo je na dešavanja i u Telegraf Balkan Bet Fantazi ligi, gde se borba za nagradni fond od 3.500 evra baš zakuvala i trenutno posle dva kola imamo dva takmičara na prvom mestu sa istovetnim brojem bodova!

Podsećamo vas da se svi vi koji to već niste, možete priključiti ligi unošenjem koda ak085w ili ukoliko jednostavno kliknete na sledeći link, ako ste već registrovani na zvaničnom sajtu Premijer lige. Potom je potrebno samo da imate mnogo strpljenja i dobru taktiku u borbi za nagrade.

U ovom kolu, mnogi su se odlučili da za kapitena stave ili Mohameda Salaha ili Erlinga Halanda, a nijedan od njih nije preterano oduševio svoje vlasnike. Egipćanin je završio bez ikakvog učinka, sa samo dva osvojena poena, dok uteha za one koji su se rešili da traku povere Norvežaninu može da bude jedna njegova asistencija protiv Bornmuta za ukupno pet poena.

Najbolji tim ove sedmice sveukupno je sakupio 143 boda i čine ga: Sa (15 bodova) - Mi (14 bodova), Kanselo (11 bodova), Feltman (8 bodova) - Rodrigo (15 bodova), Jensen (14 bodova), De Brujne (14 bodova), Džaka (12 bodova), Hojbjerg (10 bodova) - Žesus (19 bodova), Votkins (11 bodova).

Gabrijel Žesus Foto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

Što se tiče našeg trenutno prvoplasiranog takmičara u Telegraf Balkan Bet ligi, ekipe "Strujino Jato", koja je sakupila 175 bodova, ni on nije imao previše sreće sa kapitenom, pošto se opredelio za Salaha, ali je zato mogao da bude i više nego srećan sa učinkom Žesusa, De Brujnea, Martinelija, Rodriga, Kansela, Vilijamsa i Džejmsa koji su mu doneli sedam ili više poena u ovom kolu.

Isto tako dobro prošla je ekipa pod imenom "Šišaj", koja deli prvo mesto sa istim brojem bodova. Za razliku od Strujinog jata, ovaj takmičar se odlučio da za kapitena stavi Halanda i da mu dodeli poseban "triple captain" čip i da mu tako triplira osvojene poene. Tako mu je Norvežanin doneo 15 bodova, dok je uz njega u timu imao Žesusa, Luisa Dijaza, Martinelija, Džejmsa, Kansela, Vokera i Kulibalija.

Vrlo gusto je i ispod njih, pošto ekipa "MarkoTzar" ima 173 boda, sastav "DreamTeam" je izdominirao u ovom kolu sa 105 bodova i popeo se na četvrto mesto sa ukupno 172 poena, dok je "TulbeGETO" pao na peto mesto sa 169 bodova, koliko ima i tim "IO#8".

Podsećamo vas da će tokom samog toka takmičenja biti iznenađenja, pa će tako takmičari koji budu najbolji u pojedinim rundama ili tokom meseca dobijati posebne nagrade od naših sponzora, o čemu ćemo vas detaljno obavestiti kada za to dođe vreme. To je još jedan poziv da zaigrate Telegraf Bačlan Bet Fantazi ligu!

Kako da se prijavim i takmičim za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi?

Stadion Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Mohamed Salah, Pep Gvardiola trofej Premijer lige, Balkan Bet Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Promo

1. Posetite zvanični sajt Premijer lige klikom na sledeći link.

2. Sastavite svoj tim od 15 igrača za 100 miliona jedinica. Potrebno je da imate dva golmana, pet odbrambenih, pet veznih igrača i tri napadača. Od njih potom birate 11 fudbalera koji će igrati tokom kola i donositi vam poene.

3. Kada završite sa sastavljanjem ekipe, idite na odeljak "Leagues & Cups".

4. Kliknite na "Create & Join Leagues and Cups", a potom idite na "Join a League & Cup".

5. Nakon toga, kliknite na link "Join Invitational League & Cup" i unesite kod - ak085w i spremni ste za takmičenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA