Kada i kako iskoristiti vajld-kard u Fantaziju? Evo zbog čega on može da vam pomogne u borbi za 2.000 evra

Posle nekoliko kola, takmičari već treba da počnu da razmišljaju o korišćenju ovog čipa

  • 0
Mančester siti, Kevin de Brujne Foto: Tanjug / AP

Ludo takmičenje u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi dodatno se zahuktava, a tek će postati još zanimljivije.

Ukoliko se već niste priključili našoj ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige, onda vas pozivamo da to učinite koliko sada unošenjem koda ak085w ili klikom na sledeći link.

Pobednik celokupnog takmičenja osvojiće 2.000 evra, drugoplasiranom sleduje 1.500 evra, a trećem će pripasti 500 evra uz iznenađenja na mesečnom nivou za najbolje koje će obezbediti Telegraf i Balkan Bet.

Dva kola su već iza nas, a danas je na redu početak trećeg, što je mnoge menadžere bacilo u dilemu, da li da već iskoriste neki od "čipova" koji su u opticaju - benč bust (u zbir uključeni poeni igrača sa klupe), tripl-kapiten (kapiten dobija trodupli iznos osvojenih poena), fri-hit (tim se menja za celokupno jedno kolo) ili vajld-kard (promena ekipe za sva naredna kola bez mogućnosti povratka na staro).

Mi vas danas savetujemo kada je najbolje iskoristiti vajld-kard i tako se uključiti u borbu za 2.000 evra u Telegraf Balkan Bet ligi, s obzirom na to da imate pravo na jedan tokom prvog dela sezone (do Svetskog prvenstva) i na još jedan do završetka takmičarske godine. Isto tako, moći ćete neograničeno da menjate tim za vreme pauze tokom Mundijala.

Aleksandar Mitrović Foto: Andy Watts/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iskoristiti vajld-kard po završetku letnjeg prelaznog roka

Nekako najracionalniji momenat za korišćenje vajld-karda jeste po završetku letnjeg prelaznog roka. Timovi će tada biti kompletirani, pa samim tim znate koji menadžer sa čim raspolaže.

Iako je nekada potrebno vreme da se pojedini igrači uigraju i uđu u sam sistem, to obično ne potraje dugo, tako da je na duže staze ovo sasim dobra opcija.

Treba podsetiti da je prethodnih sezona procentualno najviše vajld-kardova korišćeno upravo u kolu koje se odigralo po završetku letnjeg prelaznog roka.

Iskoristiti vajld-kard tokom reprezentativne pauze zbog Lige nacija

Drugi takođe popularan metod jeste da iskoristite vajld-kard tokom reprezentativne pauze zbog Lige nacija, a za to postoje dva potpuno logična objašnjenja.

Prvo je da tada dolazi do najčešćih povreda među igračima koji nastupaju, zbog čega obično dolazi do svojevrsnih "glavobolja" među Fantazi menadžerima u sastavljanju ekipe.

Drugo je da do tada imate sasvim dovoljno vremena da vidite ko se istakao u kojem timu i da posle toga odlučite ko vam se "dopada", a ko ne i ko bi to mogao da vam donese ključne poene.

Iskoristiti vajld-kard posle katastrofalno lošeg kola po broju poena

Svi koji već godinama igraju Fantazi su iskusili momenat kada u jednom kolu jednostavno - ništa ne ide.

Niti igrači koje imamo na raspolaganju postižu golove, niti odbrana dolazi do poena od "klin-šita" zbog čega se ukupni broj poena svede daleko ispod proseka.

Baš tada na scenu uglavnom stupa vajld-kard, kako bi se eliminisali igrači koji su razočarali, napravila određena rekonstrukcija, a koja bi mogla da vas pogura ka nagradnom fondu od 3.500 evra.

Kako da se prijavim i takmičim za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi?

Stadion Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Mohamed Salah, Pep Gvardiola trofej Premijer lige, Balkan Bet Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Promo

1. Posetite zvanični sajt Premijer lige klikom na sledeći link.

2. Sastavite svoj tim od 15 igrača za 100 miliona jedinica. Potrebno je da imate dva golmana, pet odbrambenih, pet veznih igrača i tri napadača. Od njih potom birate 11 fudbalera koji će igrati tokom kola i donositi vam poene.

3. Kada završite sa sastavljanjem ekipe, idite na odeljak "Leagues & Cups".

4. Kliknite na "Create & Join Leagues and Cups", a potom idite na "Join a League & Cup".

5. Nakon toga, kliknite na link "Join Invitational League & Cup" i unesite kod - ak085w i spremni ste za takmičenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA