≫ 

Gori borba Telegraf Balkan bet lige: Ko je imao igrače Arsenala i Lidsa, taj je bliži nagradi od 2.000 evra!

U najboljem mogućem sastavu kola su samo dva igrača sa jednocifrenim saldom

  • 0
Martin Odegard

Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Završeno je i treće kolo Premijer lige, a ujedno i Fantazi lige Telegrafa i Balkan beta! Tri koraka su napravljena ka 2.000 evra, ali i ostalim vrednim nagradama, a ko je u sastavu imao igrače Arsenala i Lidsa, velika je šansa da je odigrao odličnu rundu.

Arsenal je na gostovanju savladao Bornmut sa 3:0, pa je to uslovilo da Saliba i Edegard zarade po 14 i 16 bodova. I Lids je slavio 3:0 napravivši iznenađenje protiv Čelsija, te je to donelo 14 bodova Harisonu i 13 bodova Rodrigu.

U najboljem mogućem sastavu kola su samo dva igrača sa jednocifrenim saldom, a ovo su igrači koji su na svojim pozicijama doneli sreću onima koji su ih imali u sastavu:

Martinez 10 - Saliba 14, Perišić 12, Feltman 8 - Edegard 16, Harison 14, Rodrigo 13, Sen Maksiman 13, Bernardo 13 - Adams 12, Džonson 9.

Nema stajanja, nastavlja se Fantazi liga Telegrafa i Balkan beta, tek smo na trećem kolu i ima još dosta do kraja, a taj tempo se mora izdržati!

Ukoliko se već niste priključili našoj ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige, onda vas pozivamo da to učinite koliko sada unošenjem koda ak085w ili klikom na sledeći link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA