≫ 

Slatke muke za Fantazi menadžere: Salah, Haland ili Žesus - ko će vas približiti nagradi od 2.000 evra?

Borba se zahuktava, a vi i dalje možete da se priključite takmičenju

  • 0
Erling Haland, Mohamed Salah, FK Liverpul - FK Mančester Siti Foto: Profimedia/Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Borba u Premijer ligi se opasno zahuktava, jer nas u narednih sedam dana očekuju dva kola, što znači i dvostruko uživanje u Fantasiju i takmičenje u Telegraf Balkan Bet ligi za nagradni fond od 3.500 evra! 

Stanje na tabeli lige je trenutno takvo da je prvi tim na tabeli "TulbeGETO" korisnika Danila Jančića sa 237 poena, a gotovo u stopu ga prati Mihajlo Kosanović sa 236 osvojenih poena, dok je Goran Petrić i njegovo "Strujino JATO" palo na treće mesto sa 233 bodova, koliko ima i Luka Ivković sa timom "CZV".

Međutim, stanje očas posla može da se promeni, razlike su i dalje zaista minimalne, pa vas pozivamo da ako već niste uđete u Telegraf Balkan Bet ligu na zvaničnom sajtu unošenjem koda "ak085w" ili klikom na sledeći link, ukoliko ste već registrovani.

A šta nas to čeka ovog vikenda? Nekog velikog, istaknutog derbija nema što odmah znači potencijalnu žetvu poena, ako vam se kockice poklope i imate igrače iz najjačih timova. Arsenal igra protiv ranjene odbrane Fulama kod kuće, Siti je isto domaćin Kristal Palasu, a Liverpul protiv Bornmuta.

Pitanje je - koga staviti za kapitena i ko bi vas to mogao pogurati ka nagradama u Telegraf Balkan Bet ligi?

Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah (Liverpul - Bornmut)

Nekako najočitije rešenje za kapitena u ovom kolu je Mohamed Salah. Pre svega jer igra na domaćem terenu protiv uzdrmanog Bornmuta, koji je prethodno "ispratio" u Čempionšip sa dva gola pre dve godine.

Nije ni Liverpul blistavo počeo ovu sezonu i nema nijednu pobedu, što može samo dodatno da predstavlja motiv za Redse koji će pred krcatim Enfildom pokušati da se pomere ka sredini tabele.

Gledajući poslednje četiri utakmice protiv Bornmuta koje je Liverpul odigrao, Salah je bio strelac na svakoj i ukupno je postigao šest golova, tako da ne postoji prepreka zbog koje bi moćni Egipćanin i sutra zatresao mrežu.

Erling Haland (Mančester siti - Kristal Palas)

Sa druge strane, ni Mančester siti nema toliko težak posao pošto takođe igra kod kuće sa Kristal Palasom, za koji se mora reći da se nalazi u izvrsnoj formi.

Sa druge strane, Erling Haland je u prethodnom kolu protiv Njukasla (3:3) konačno prekinuo omanji post i upisao se ponovo u strelce nakon što je to učinio i u prvom kolu.

Ipak, Norvežanin ima žarku želju da to učini i pred domaćim navijačima, uzimajući u obzir da je sve golove do sada upisao upravo na strani. Stoga je kapitenski pik na njega takođe racionalan i dobar izbor za sutrašnje kolo.

Gabrijel Žesus Foto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

Gabrijel Žesus (Arsenal - Fulam)

Odbrana Fulama je nebrojeno puta do sada pokazala svoje manjkavosti, mada su ove godine za razlike od nekih prošlih Kotidžersi koliko-toliko uspeli da "utegnu" stvari nazad.

Međutim, sada idu kod prvoplasiranog tima na tabeli, Arsenala koji ove sezone igra najbolje u poslednjih barem sedam-osam godina, zbog čega se realno može umešati i u borbu za titulu šampiona.

Gabrijel Žesus je jedan od razloga zbog kojih je Arsenal tako jak napred, pošto je Brazilac na prethodnom "domaćinstvu" sa Lesterom postigao dva pogotka uz asistenciju. Nema razloga zašto to ne bi ponovio na sutrašnjem meču protiv Fulama.

Kako da se prijavim i takmičim za nagradni fond od 3.500 evra u Telegraf Balkan Bet ligi?

Stadion Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Mohamed Salah, Pep Gvardiola trofej Premijer lige, Balkan Bet Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Promo

1. Posetite zvanični sajt Premijer lige klikom na sledeći link.

2. Sastavite svoj tim od 15 igrača za 100 miliona jedinica. Potrebno je da imate dva golmana, pet odbrambenih, pet veznih igrača i tri napadača. Od njih potom birate 11 fudbalera koji će igrati tokom kola i donositi vam poene.

3. Kada završite sa sastavljanjem ekipe, idite na odeljak "Leagues & Cups".

4. Kliknite na "Create & Join Leagues and Cups", a potom idite na "Join a League & Cup".

5. Nakon toga, kliknite na link "Join Invitational League & Cup" i unesite kod - ak085w i spremni ste za takmičenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA