Nema stajanja, Telegraf Balkan bet Fantazi liga se nastavlja: Masovno se vrše transferi ova četiri igrača!

Da li je vreme da se neko izdvoji?

  • 0
Ivan Toni Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Danas, u subotu 27. avgusta, počinje četvrto kolo Premijer lige, što znači da je pravo vreme da nadograti svoj fantazi tim i pojurite nagradu od 2.000 evra koju su obezbedili Telegraf i Balkan bet! Kako ćete to učiniti? Pa, po onome što igrači širom sveta rade, definitivno se morate odreći jednog velikog aduta i verovati u neke od hitova na startu ovog prvenstva.

Pre svega, dvoje novajlija u engleskom šampionatu, defanzivac Čelsija Kulibali i napadač Liverpula Darvin Nunjez, zaradili su isključenja i sada se "fantazlije" odlučuju za brzo odricanje njihovih usluga.

U prvih pet koji nisu popularni u ovim momentima svakako je Trent Aleksander Arnold koji je pre početka, što bi rekli na srpskim ulicama, dobrošao u svaki dom. Nije opravdao očekivanja, velika mu je cena i može se naći dobra zamena. Uz beka Liverpula, prodaju se još i Neto iz Volvsa i Saka iz Arsenala.

Za razliku od ovog negativnog trenda, jedan igrač je totalni hit trenutnog toka šampionata, a tu su i dva ofanzivna beka koji se sve više nalaze u sastavima fantazi igrača.

U ovom momentu, Rodrigo iz Lidsa uspeva da se nađe u svačijem sastavu, iza njega najpopularnija su dovođenje Ivana Perišića iz Totenhema i Kierana Tripijea iz Njukasla.

Takođe, veoma popularna rešenja su sada i napadač Brentforda Ivan Toni, kao i defanzivac Arsenala Saliba.

Gusta je bitka u Telegraf Balkan bet ligi, a nakon četiri runde ćemo videti da li će se neko izdvojiti!

Ukoliko se već niste priključili našoj ligi na zvaničnom sajtu Premijer lige, onda vas pozivamo da to učinite koliko sada unošenjem koda ak085w ili klikom na sledeći link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA