≫ 

Telegraf Balkan bet Fantazi liga: Sada ste se setili Salaha?!

Nepopularan zbog povrede je postao defanzivac Čelsija Ris Džejms kojeg se odreklo skoro 600 hiljada takmičara

  • 3
FK Liverpul - FK Mančester siti Foto: Tanjug/AP

Telegraf Balkan bet Fantazi liga vam je omogućila fond od 3.500 evra za prva tri mesta, a sada je Mohamed Salah, onim retkima koji su mu verovali, valjao u sastavu. Mnogi su ga se odrekli, a da li ste vi?!

Salah je pogodio za pobedu Liverpula protiv Mančester sitija, sebi obezbedio glavno mesto u bonus sistemu i bacio pod noge klinšit svih defanzivaca "građana".

Zato, brže bolje, mnogi su posegli da vrate Salaha u svoj sastav, zato je najdovođeniji igrač pred 12. kolo Premijer lige.

Osim Egipćanina, u Top 5 dovođenja pred novu rundu takmičenja su Mejson Maunt (preko 250 hiljada ljudi), Leandro Trosar (194 hiljade ljudi), Kieran Tripije (172 hiljade ljudi) i Ajvan Toni (163 hiljade ljudi).

Za razliku od ovih navedenih momaka, nepopularan zbog povrede je postao defanzivac Čelsija Ris Džejms kojeg se odreklo skoro 600 hiljada takmičara.

Sa njim, na toj neslavnoj listi, nalazi se Madison iz Lestera (371 hiljada), Gabrijel Žesus (334 hiljade), Kevin De Brujne (207 hiljada) i Luis Diaz (180 hiljada).

Tim kola ostvaren je sa 116 bodova i odrađen uz benč bust. Ovako izgleda ekipa koja je sakupila najviše bodova u ovoj rundi takmičenja:

Sa 14 - Tripije 7, Gabrijel 8, Saliba 5, Dajer 6 - Salah (C) 16, Saka 9, Rajs 10 - Kejn 9, Toni 12, Firmino 2.

Podsećamo vas da možete i dalje da uđete u takmičenje unošenjem koda ak085w na zvaničnom sajtu Premijer lige, a Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi možete se priključiti i klikom na sledeći link, ako ste već registrovani.

Video: Potez meča: U 80. minutu istrčao pun sprint preko pola terena i spasio Partizan verovatnog poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taman

    17. oktobar 2022 | 13:56

    Taman ga izbacio iz tima on dao gol... 😂😂😂

  • Raca

    17. oktobar 2022 | 18:09

    Salah nije dobio bonus poene protiv Citya a kupuju ga ljudi pored toga sto je dao gol i zbog činjenice da City i Arsenal ne igraju u 12om kolu a on je na papiru najbolji kapiten. Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA