≫ 

Telegraf Balkan bet Fantazi liga: Svi udarili po fri hitu, jednog Arsenalovog igrača sada ima pola takmičara!

Šta kažu trendovi?

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Veliki broj takmičara Fantazi lige iskoristilo je u 12. kolu fri hit zbog toga što Mančester siti i Arsenal nisu odigrali svoj meč, ali je i dosta njih ostalo pri svojim sastavima. Nova runda takmičenja u ligi Telegrafa i Balkan beta samo što nije počela, pa valja namestiti svoju družinu pred novi pohod.

Šta kažu trendovi?

Pa, kažu da je skoro pola miliona pred novo kolo u svoj tim uvrstilo Fila Fodena iz Mančester sitija, a uz njega su traženi i Bukajo Saka iz Arsenala (dodalo ga 219 hiljada takmičara) i Erling Haland (dodalo ga 194 hiljade takmičara).

Ovu listu popularnosti komplatiraju Njukaslov Almiron, ali i drugi igrač Arsenala, Gabrijel Martineli, koji sada ima skoro polovina svih takmičara Fantazija na planeti.

Trend odricanja se nastavlja kada je u pitanju Ris Džejms, jer se bek Čelsija povredio i ne očekuje se njegov brzi povratak na teren.

Najednom, dvojac Brajtona, Trosar i Gros nisu više popularni, jer je prvog iz sastava uklonilo 290 hiljada, a drugog 130 hiljada takmičara.

Najbolji sastav u 12. kolu zaradio je 107 bodova uz aktivaciju benč busta, a ispostavilo se da je to bila jedna od boljih opcija, jer je sa klupe kolektovano čak 29 bodova.

HOĆETE I VI DA SE TAKMIČITI ZA 2.000 EVRA? PA, ŠTA ČEKATE?

Podsećamo vas da možete i dalje da uđete u takmičenje unošenjem koda ak085w na zvaničnom sajtu Premijer lige, a Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi možete se priključiti i klikom na sledeći link, ako ste već registrovani.

NAJBOLJI SASTAV KOLA:

Alison 15 - Aleksander Arnold 8, Volker Piters 6, Tripije 9, Kastanj 6 - Barns 8, Sterling 1, Gros 3, Guimaraeš 6 - Nunjez (C) 10, Adams 6;

Klupa - Poup 6, Feltman 7, Eze 10, Mitrović 6.

Video: Ćiribu, ćiriba, nema više zastava, Firma je ugašena: Delije prozivaju navijače Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA