Prokletstvo "uvodne" utakmice: Da li treba staviti Halanda za kapitena u Telegraf Balkan Bet Fantasiju?

Mančester siti otvara ovo kolo u Lesteru, a mnogi su u dilemi da li da stave Norvežanina za kapitena

  • 1
Erling Haaland, Erling Haland Foto: Tanjug/AP

Odbrojavamo poslednja kola u Premijer ligi pred veliku pauzu zbog Svetskog prvenstva koje će se održati u Kataru. Samim tim, preostalo je još nekoliko rundi u Telegraf Balkan Bet Fantazi ligi u kojima možete popraviti svoj skor i na taj način se približiti nekoj od vrednih nagrada.

Velika je gužva u samom vrhu tabele Telegraf Balkan Bet lige, a samo jedan bod deli dva proplasirana takmičara, dok se čak trojica nalaze na trećoj poziciji. Samim tim, to govori da nas očekuje žestoka borba do kraja za prvu nagradu od 2.000 evra, kao i za 1.000 i 500 evra koji će pripasti ostalima na postolju.

Ako se već niste priključiti Telegraf Balkan Bet ligi, možete to učiniti tako što ćete na sajtu Premijer lige uneti kod "ak085w" ili jednostavnim klikom na sledeći link, ako ste već registrovani i imate nalog. Preko 5.500 takmičara već je uzelo učešće u velikoj zabavi.

Jedno od glavnih pitanja koja muče fantazi menadžere za ovaj vikend jeste da li ostaviti kapitensku traku Erlingu Halandu, a razlog je - Mančester siti igra prvi meč u kolu protiv Lestera sutra od 13.30 časova, a taj susret često ume da bude "proklet" po velike zvezde.

Mnogi su se tako "opekli" stavivši prošlog vikenda Mohameda Salaha za kapitena, pošto je Liverpul igrao sa Notingem Forestom, ali je ovaj opet "presušio" i razočarao mnoge, dok je Norvežanin napunio mrežu Brajtona i ponovo obradovao menadžere.

Fudbaleri Liverpula osvojili su trofej Lige šampiona, pošto su u finalu u Madridu pobedili Totenhem sa 2:0 (1:0). Foto: Tanjug/AP

Poslednji put kada je jedan od "korišćenijih" fudbalera pre toga igrao u 13.30 časova bilo je na londonskom derbiju između Arsenala i Totenhema, kada su se mnogi odlučili da stave GabrijelaŽesusa za kapitena i nisu pogrešili, pošto im se on odužio pogotkom.

Statistički gledano, Lester je tim sa najgorom odbranom u Premijer ligi, pošto je već primio 24 gola, što je dva po meču, a sa druge strane Siti je dao 36 pogodaka, što je malo više od tri po meču do sada. Ako verujete brojkama, onda je red da ostavite Halanda sa trakom, ali ako je suprotno, onda su vam tu Hari Kejn koji se suprotstavlja Bornmutu, Aleksandar Mitrović koji dočekuje Everton, pa i Mohamed Salah koji igra sa Lidsom i Gabrijel Žesus koji "gosti" Šumare.

Video: Milojević: Pokazali smo da smo pravi kad je potrebno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA