Imamo novog lidera u Fantaziju: Bojan na čelu tabele, Lazar ga prati u stopu, jedini imaju preko 900 poena

Biće zanimljivo do samog kraja u borbi za nagradu od 2.000 evra

  • 0
FK Arsenal Foto: AP/Tanjug

Izostanak Erlinga Halanda mnogima je napravio velike muke u Telegraf Balkan Bet Fantaziju Premijer lige! Norvežanin je zbog povrede morao da preskoči meč Sitija protiv Lestera, pa su mnogi morali da potraže druga rešenja kada su u pitanju napadači, ali i kapiteni.

Većina se opredelila za standardne opcije - Kevina de Brujnea, Mohameda Salaha i Gabrijela Žesusa, neki su bili malo hrabriji, pa su u svom Telegraf Balkan Bet Fantazi timu za kapitena postavili Migela Almirona i Kirana Tripijea. I svi su dobro prošli. Zapravo, skoro svi, osim onih koji su svoju pažnju poklonili Hariju Kejnu, koji nije imao učinak.

Mađarska - Engleska Foto: AP/Tanjug

Stoga je došlo do "tumbanja" na čelu tabele Telegraf Balkan Bet Fantazi lige, pa sada imamo novog lidera u vidu Bojana Aleksića koji sa svojim timom FK Brkati Krajišnici ima 915 bodova i nalazi se ispred drugoplasiranog Lazara Rakića koji je sa timom "Chelsea" drugoplasirani sa 905 do sada skupljenih bodova.

Borba za treće mesto je naročito interesantna. Vladimir Cvjetković je sa ekipom "AlanShearer9" sada na toj poslednjoj poziciji na podijumu sa 898 bodova, ali potom slede čak tri ekipe sa 897 bodova - Antonije Lazović sa "AC Prscalizza", potom Aleksandar Jaiskovac sa timom "Plaćenici" i Marko Milivojević sa "FK Polet Takovo".

Sve to daje dodatnu draž i predstavlja pravi poziv da nam se priključite u borbi za nagradu od 2.000 evra za prvo mesto, 1.000 evra za drugo i 500 evra za treće mesto na tabeli. Potrebno je da unesete kod "ak085w" na zvaničnom sajtu Premijer lige, odnosno da kliknete na link ako ste već registrovani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA