≫ 

Bez promena na samom vrhu Fantasy lige: Bojan čvrsto drži prvo mesto, napravio je i malu zalihu

Prva tri takmičara su se malo odvojila od ostatka

  • 0
Erling Haland Foto: AP/Tanjug

Mnogima je u prethodnom kolu Telegraf Balkan Bet Fantasy lige problem napravio Erling Haland. Nije bilo sigurno da li će se stameni Norvežanin od samog starta naći u postavi, ali je i pored toga jednim golom obradovao mnoge koji su ga postavili za kapitena.

Zbog toga su rezultati kola u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi i ovog vikenda bili jako šareni. Ipak, promena na prvom mestu uopšte nije bilo. Najbolji je ostao Bojan Aleksić sa svojom ekipom "Brkati Krajišnici" koja se sakupila 980 bodova.

Sa sjajnim kolom od čak 80 sakupljenih poena, Stefan Vojinović sa timom "six" izbio je na drugo mesto u našoj Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi sa ukupno sakupljenim 971 bodom. Poslednje mesto na podijumu trenutno drži Lazar Rakić, koji je pao za koje mesto i sada je treći sa 966 bodova.

Ove tri ekipe polako počinju da prave kakvu-takvu distancu u odnosu na ostale, pa četvrtoplasirani Aleksandar Jasikovac zaostaje četiri boda za podijumom sa 962 bodova, Marko Jovanović je peti sa 959 bodova, dok ostali imaju još manje.

To vas ipak ne sprečava da se prijavite za našu Telegraf Balkan Bet ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige unosom koda "ak085w" ili klikom na sledeći link, ako ste već registrovani. Podsećamo da prvo mesto donosi nagradu od 2.000 evra, drugo nagrađujemo sa 1.000 evra, a treće sa 500 evra.

Video: Sjajan gol Simića za izjendačenje utakmice između Fk Vojvodine i Fk MLG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA