≫ 

Premijer ligo, nedostajala si: Nastavlja se ludo Fantasy takmičenje za glavnu nagradu od 2.000 evra!

Na jedan od najvećih praznika u Velikoj Britaniji, Boksing Dej, produžavamo tamo gde smo stali sredinom novembra

  • 0
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Više od mesec dana zbog Mundijala u Kataru morali smo da, pomalo neuobičajeno, "patimo" zbog odustva Premijer lige. Najbolji fudbaleri bili su priključeni svojim nacionalnim selekcijama, a sada se na čuveni Boksing Dej vraćaju da nam ulepšaju praznike.

Iako je ranije bila praksa da apsolutno svi mečevi budu odigrani na 26. decembar, ove sezone tri utakmice biće odigrane u terminima u utorak i sredu, čime će biti produženo uživanje u ovom novom kolu.

Svi vi koji od početka sezone igrate popularni Telegraf Balkan Bet Fantasy Premijer lige znali ste, a i pisali smo vam o tome pre same pauze, da do ovog kola imate pravo na neograničen broj transfera, a isto tako od danas, pa do kraja ove sezone imate pravo na još jedan "vajldkard", odnosno kompletan remont tima za čitavu sezonu.

Jurgen Klopp Foto: Tanjug/AP

I dalje traje borba za nagradu od 2.000 evra, priključite se i vi!

To će biti dodatna pogodnost za sve one koje jure glavne nagrade u našem Telegraf Balkan Bet Fantasiju, gde su razlike u samom vrhu tabele izuzetno male. Podsetimo, prva nagrada doneće vam čak 2.000 evra, drugoplasiranom će sledovati 1.000 evra, a treći će se usrećiti sa 500 evra na svom računu.

Ovo kolo biće specifično po tome što neće baš svi timovi nastupiti u kompletnim sastavima, pre svega zbog kasne završnice Mundijala. Klubovi su nekim igračima dali "voljno" do početka januara i omogućili im da odmore nekoliko dana posle napornog turnira.

Stoga će dosta profitirati oni koji su eventualno kod sebe sačuvali "čipove" poput Fri Hita, Benč Busta ili Tripl Kapitena, gde je sigurno, po običaju, Erling Haland jedna od glavnih opcija.

Mada, mnogi će vam reći da taj čip sačuvate za duplo kolo, jer tada postoji dvostruka šansa da Norvežanin, ili neko drugi za koga se odlučite uspe da se upiše u listu strelaca.

Da li možete da nadmašite trenutno prvoplasiranog Stefana Vojinovića sa skorom od 1.039 bodova? Ili da se domognete trećeg mesta koje drži Pero Starčević sa 1.016 poena?

Ako mislite da možete, uđite u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligu na zvaničnom sajtu Premijer lige unošenjem koda ak085w ili jednostavno kliknite na sledeći link, ukoliko ste već registrovani.

Vidimo se na Fantasy terenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA