Da li je ovo kolo kada treba odabrati Halanda za tripl kapitena u Telegraf Balkan Bet Fantasiju?

Počinju runde u kojima može doći do presudne razlike kada je reč o borbi za glavnu nagradu od 2.000 evra

  • 1
Erling Haaland, Erling Haland Foto: Tanjug/AP

Dilema se za dilemom niže... Da li će Erling Haland zatresti mrežu nekoliko puta više? To je glavno pitanje koje sebi postavljaju Telegraf Balkan Bet menadžeri pred početak novog kola Premijer lige, koje će za Mančester siti, kao i za Totenhem biti "duplo".

Šta to znači? To je znak da će igrači Mančester sitija i Totenhema imati dve prilike da upišu bodove, a konkretno za njihove napadače to znači dve šanse da dođu do golova ili asistencija.

Stoga ne čudi što mnogi menadžeri razmišljaju da postave Erlinga Halanda, trenutno najboljeg strelca Premijer lige, za tripl kapitena u ovoj rundi u Telegraf Balkan Bet Fantasiju. To bi moglo da bude i presudno u borbi za glavnu nagradu od čak 2.000 evra, ali i za drugu od 1.000 i treću od 500 evra.

Siti se u ovom kolu sastaje sa Junajtedom u subotu u matine terminu u gradskom derbiju u gostima, da bi narednog četvrtka odigrao susret sa Totenhemom pred svojim navijačima. I dok ne treba ni najmanje sumnjati u napadačke sposobnosti Norvežanina, mi vas savetujemo da možda ipak sačuvate "čip" tripl kapitena za neko drugo kolo Fantasy Balkan Bet Premijer lige.

Harry Kane, Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Zašto? Odgovor je jednostavan. Siti će ubrzo imati novo duplo kolo, a rivali će biti nešto lakši. Biće to 11. februara, kada Građani dočekuju Aston Vilu, da bi nakon toga odigrali derbi sa Arsenalom. Ipak, prostim poređenjem dolazimo do toga da Vila jeste lakši protivnik nego Junajted.

Na vama je naravno da odlučite. Ili da rizikujete? Tu je i Hari Kejn, koji je takođe sposoban da zatrese mrežu više puta, ali Spursi pored Sitija igraju i gradski derbi sa Arsenalom, što takođe nije povoljna opcija.

Trenutno prvo mesto u Telegraf Balkan Bet ligi zauzima tim Marka Jovanovića "Najpriviji" sa 1.256 bodova, a prati ga Nikola Raičević sa ekipom "PhD Distance Runner" koja ima samo bod manje. Treće mesto pripada Bojanu Aleksiću sa timom "Brkati Krajišnici", a koji ima 1.239 bodova.

Priključite nam se, ako već niste. Učešće je potpuno besplatno, a to možete uraditi unosom koda "ak085w" na zvaničnom sajtu Fantasy Premijer lige ili klikom na sledeći link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA