≫ 

Bez promena u vrhu: Markova dominacija ga ostavila na prvom mestu u trci za nagradu od 2.000 evra!

Ipak, ništa nije gotovo, sledi manja pauza posle koje se Premijer liga vraća u punom sjaju

  • 0
Hari Kejn Foto: Tanjug - AP

Još jedno gusto i uzbudljivo kolo Premijer lige je iza nas, a ono je zaključeno sinoćnom utakmicom između Fulama i Totenhema na Krejven Kotidžu. Utorak je idelan dan da "prebrojite" svoje poene na Telegraf Balkan Bet Fantasiju i pogledate kako stojite u borbi za glavnu nagradu od 2.000 evra.

Na prvom mestu, ovoga puta, nije bilo promena, pa tako tron i dalje čvrsto drži Marko Jovanović sa timom "Najprviji" koji je ukupno do sada sakupio 1.417 bodova u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi.

Ne treba zanemariti ni ostale, pogotovo ne drugo i treće mesto koje donose 1.000, odnosno 500 evra onima koji se tu nađu na kraju sezone. Drugu poziciju zauzima Nikola Raičević sa sastavom "PhD Distance Runner" koji je sakupio 1.397 bodova do sada u Telegraf Balkan Bet Fantasiju, dok dva tima dele treće mesto - Srđan Borisov sa ekipom "Merseyside Red" i Stefan Vojinović sa timom "Six", a oni su sakupili 1.385 bodova.

Nisu daleko ni ostali iz Top 10, pošto Matija Krstić koji je trenutno baš na toj poziciji ima 1.369 bodova i ozbiljno konkuriše da se nađe u samom vrhu, baš kao i takmičari iznad - Vladan Šešlija, Dušan Maksimović, Aleksandar Filipović, Marko Milivojević i Bojan Aleksić.

Sledi manja pauza posle koje se Premijer liga vraća u punom sjaju. Do tada vas pozivamo da se priključite takmičenju unosom koda "ak085w" na sajtu Premijer lige, ako to već niste uradili i upletete se u borbu za 2.000 evra, odnosno da kliknete na sledeći link, ako ste već registrovani.

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA