Vreme je da dovedete igrače Junajteda u Fantasiju: Dve lake utakmice Đavola mogu vam doneti brdo poena

Ubrzo se nastavlja takmičenje u Premijer ligi posle manje pauze zbog FA Kupa

  • 0
FK Mančester junajted -  FK Kristal Palas Foto: Tanjug/AP

Još dva dana i nastavlja se Premijer liga, a to znači da ponovo kreće i Telegraf Balkan Bet Fantasy! Mnogi od vas verovatno su već ubrzano spremili transfere za ovo kolo koje će biti duplo za fudbalere Mančester junateda, ali i za Lids.

Naravno, većina vas odlučiće se da dovede fudbalere Đavola kako bi imali dve šanse za poene u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi. Stoga ne čudi što su na čitavoj planeti trenutno tri najtraženija igrača upravo iz redova kluba sa "Old Traforda".

Naime, čak 448.973 osobe su do ove srede dovedele Bruna Fernandeša u svoj tim, malo manje, odnosno 411.674 ljudi je ubacilo Markusa Rašforda, dok je Luk Šo popularna opcija u odbrani i uvrstilo ga je još 406.746 osoba samo tokom ove nedelje! Naravno, neko je morao da plati i ceh, a interesantno je da pored otpisanog Žoaa Kansela među igračima koje menadžeri najviše izbacuju stoji ime Aleksandra Mitrovića.

Logično je zbog čega su igrači Junajteda toliko traženi. Imaju dve zaista lake utakmice, a da stvar bude još bolja, obe su na domaćem terenu. Prvo igraju protiv Kristal Palasa u subotu, a onda u sredu sa Lidsom. Oba tima igraju promenljivo i biće to idealna prilika za Đavole, ali i za vas da upišete nove poene u Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Sa druge strane, Lids pored Junajteda ima okršaj i sa Notingem Forestom, što je povoljnija prilika da neko iz te ekipe upiše nove poene, odnosno gol ili asistenciju.

Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Podsećamo vas da trenutno prvo mesto u ligi zauzima tim Marka Jovanovića "Najprviji" sa 1.417 osvojenih bodova, da je drugi Nikola Raičević sa ekipom "PhD Distance Runner" sa do sada sakupljenih 1.397 bodova, a da je treći Srđan Borisov i tim "Merseyside Red" koji je postigao 1.385 bodova.

Prva nagrada u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi je 2.000 evra, drugoplasirani na kraju sezone zaradiće 1.000 evra, a onaj koji bude treći moći će da se pohvali sa 500 novih evra na računu.

Šta čekate? Priključite nam se! Dovoljno je da unesete kod "ak085w" na zvaničnom sajtu Premijer lige ili da kliknete na naredni link ukoliko ste već tamo registrovani.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA