Izgubio poverenje takmičara: Mitrogol četvrti "najnepoželjniji" igrač u Fantasiju za predstojeće kolo

Ispred su samo Martineli, Almiron i Kanselo koji je prešao u Bajern iz Minhena

  • 2
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Još jedno kolo Premijer lige je pred nama, a počinje okršajem "srpskog" Fulama protiv Čelsija. Uz Aleksandra Mitrovića posle ovog prelaznog roka moći ćemo da navijamo i za našeg Sašu Lukića, ali takmičari širom sveta počeli su da "uskraćuju" poverenje Mitrogolu u popularnom Fantasiju!

Ništa drugačije nije ni u Telegraf Balkan Bet Fantasiju u kojem se vodi velika borba za glavnu nagradu od 2.000 evra, kao i za drugu od 1.000 evra i treću od 500 evra. Mitrogol je duboko pogođen izmenama, pošto ga se širom sveta "rešilo" čak 471.370 ljudi.

Samo tri igrača su bila više pogođena, a jedan više i ne nastupa u Premijer ligi. U pitanju je Žoao Kanselo, koji je iz Sitija prosleđen na pozajmicu u Bajern, gde će verovatno i ostati posle ovog leta, ako je suditi po asistenciji već na prvom meču. Njega je "isteralo" čak 1.343.942 igrača.

Iza njega su Migel Almiron iz Njukasla sa 649.914 igrača koji su ga izbacili iz svog tima i Martineli iz Arsenala kojem je poverenje uskratilo ukupno 518.672 igrača.

Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Razlozi što ga ima i sve manje vas u Telegraf Balkan Bet Fantasiju je taj što je iza Mitrovića promenljiva forma bez mnogo doprinosa, kao i relativno nezgodan raspored. U ovom kolu gostuje Čelsiju, a u narednih šest-sedam utakmica su tu i okršaji sa Liverpulom u gostima i Arsenalom na "Krejven Kotidžu".

Interesantno je da je čak 419.320 ljudi "isteralo" i Kevina de Brujnea iz sastava, mada se to može pripisati tome što je većina odlučila da da poverenje ili Markusu Rašfordu ili Brunu Fernandešu koji će imati dve utakmice u ovom kolu - sa Lidsom i Kristal Palasom.

Stoga, ako još niste deo Telegraf Balkan Bet Fantasija, ne časite časa, već se prijavite i napravite poslednje promene za ovo kolo. Kod za ulazak u ligu je "ak085w", a možete ući i klikom na sledeći link ukoliko ste već registrovani na zvaničnom sajtu Premijer lige.

Video: Kostićev i Mitrovićev brat zajedno krenuli na utakmicu: Spremni su za okršaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA