Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirno kolo u Fantasiju: Razlike su nikada manje, vodeća trojka se zadržala na čelu, ali opasno strepi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvog i desetog na tabeli dele samo 23 boda

  • 0
markus rašford Foto: Tanjug/Ap

Nastavlja se fantastična borba u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi, gotovo paralelno odličnoj šampionskoj trci u Premijer ligi! Na vrhu obe tabele prosto "kuva" i sve do poslednjeg sudijskog zvižduka tamo krajem maja nećemo moći ništa da prognoziramo...

Bilo je ovo nadasve mirno kolo u kojem zvezde Premijer lige nisu blistale, pa je profitirao jedino onaj koji je imao igrače Mančester junajteda, konkretno Markusa Rašforda, koji je upisao dva gola na "Old Trafordu" protiv Lestera.

Sa druge strane, Erling Haland je opet podbacio, pa su počele i prve trzavice kod menadžera oko toga da li ga se treba rešiti...

Mnogi od vas u Telegraf Balkan Bet Fantasiju su ga imali, pa su zajedno sa njim i skočili na tabeli. Međutim, prva tri mesta ostala su nepromenjena u odnosu na prošlu sedmicu.

Tako se na prvom mestu i dalje nalazi Nikola Raičević sa ekipom "PhD Distance Runner" koja je zbirno osvojila 1.619 bodova, ali je sada razlika u odnosu na drugoplasiranog minimalna. Naime, Nemanja Stanojević sa timom "Twister" prišao je na tri boda iza.

Treće mesto u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi pripada sastavu "six" koji vodi Stefan Vojinović, a koja ima 1.609 bodova. Razlike su se smanjile i u pogledu vodećih deset, pošto su odmah iza i Marko Jovanović, Igor Stojmenović, Borko Ilić, Marko Milivojević, Srđan Borisov, Vladan Šešlija i Bojan Aleksić, preostali članovi Top 10.

Pobednik, kao što znate, dobija glavnu nagradu od 2.000 evra, drugoplasiranom će pripasti ravno 1.000 evra, dok trećerangiranog čeka nagrada od 500 evra na kraju sezone.

Ako nam se već niste priključili, možda je pravo vreme da to uradite sada, unosom koda "ak085w" ili klikom na naredni link ukoliko ste već registrovani.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA