Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li da se tripla "tužni" Salah na Fantaziju: Jurnite na 2.000 evra koje vam Telegraf i Balkan bet daju!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odmor za Mančester junajted, Njukasl i Brajton je u suštini najveći problem za igrače i moraće da ih zamene u najkraćem mogućem roku ukoliko imaju resursa ili dobru klupu

  • 0
Liverpul - Real Madrid Jon Super

Za nekoga duplo kolo, za nekoga odmor, a za mnoge Fantazi igrače teška glavobolja! Liga Telegrafa i Balkan Beta je obezbedila 2.000 evra za pobednika, za drugog 1.000, a za trećeg 500 evra, a čini se da polako dolaze poslednji momenti kada bi mogli da napravite poslednji juriš i promenite situaciju! 

U petak počinje 25. kolo Premijer lige kada će Fulam i Vulverhempton odmeriti snage i jedino u tom susretu što mori većinu "fantazlija" jeste da li će Aleksandar Mitrović biti skroz spreman.

Na kraju krajeva, jasan je trend odricanja srpskog napadača, ali bi lako mogao da se vrati golovima ukoliko bude bio spreman za svih 90 minuta.

Iskusnom igraču nema nedaumica i pokušaće sa nekim od džokera da namesti tim tako da su mu na terenu što više igrača Arsenala i Liverpula zbog duplog kola za te timove.

Arsenal nema više mesta za grešku ako misli na titulu, Lester i Everton su protivnici i kvalitetno je imati i defanzivne i ofanzivne kapacitete londonskog kolektiva u svojoj ekipi.

Sa druge strane, Liverpulu je ušla voda u uši, petarda od Real Madrida u Ligi šampiona je poslednji alarm za buđenje u ovoj sezoni i mogao bi da ostane sa nulom u svim poljima.

Prvo Kristal Palas u gostima, a onda Vulvsi na domaćem terenu. Ko misli na buđenje, onda će aktivirati Redse, a veliki broj ljudi razmišlja i da nadene kapitensku traku Mohamedu Salahu.

Dve utakmice i hitno buđenje bi moglo da bude đok terapija i za Salaha i za Liverpul, pa vredi čak i triplati kapitena za one hrabrije.

Odmor za Mančester junajted, Njukasl i Brajton je u suštini najveći problem za igrače i moraće da ih zamene u najkraćem mogućem roku ukoliko imaju resursa ili dobru klupu.

Iako je neko vreme na Telegraf Balkan Bet Fantazi ligi bila nešto jasnija situacija na vrhu, više nije!

Prvih sedam se nalaze u samo 18 bodova, a prva tri u samo 10 bodova.

Nikola Raičević je prvi, prate ga Nemanja Stanojević i Stefan Vojinović, a za nagrade su i te kako uključeni Marko Jovanović, Igor Stojmenović, Borko Ilić, Marko Milivojević, a ne kasne mnogo ni Srđan Borisov i Vladan Šešlija.

Ako nam se već niste priključili, možda je pravo vreme da to uradite sada, unosom koda "ak085w" ili klikom na naredni link ukoliko ste već registrovani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA