Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobro se vežite, slede turbulencije u Fantasiju: Neki timovi neće ni igrati, a drugi će imati i po dva meča

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljiva situacija nas čeka u narednih nekoliko rundi

  • 0
Hari Kejn Foto: Tanjug / AP

Kolo Premijer lige koje je upravo počelo biće poslednje "normalno" koje nas čeka u narednih nekoliko sedmica. Slede velike turbulencije zbog rasporeda kup utakmica koje će usloviti da neki timovi uopšte i ne igraju tokom vikenda, dok će neki potom to nadoknađivati sredom i četvrtkom i praviti "duplo" kolo. Sve to utiče i na Telegraf Balkan Bet Fantasy igrače. 

Tako će već naredno 27. kolo biti specifično po tome što će po dve utakmice imati Brajton i Kristal Palas, odnosno Sautempton i Brentford, koji igraju međusobno kasnije u sredu. Prethodno ćemo ih na terenu gledati i tokom vikenda.

A onda potpuna zbrka, jer ćemo u 28. kolu na programu imati svega sedam utakmica, što će reći da čak šest timova propušta svoje obaveze u Premijer ligi. To će najviše zaboleti vlasnike igrača Mančester sitija, Liverpula, Mančester junajteda, Brajtona, Vest Hema i Fulama kojih neće biti na terenu. To znači da ćete morati da izbacite dobar deo igrača za ovo kolo i potencijalno rizikujete i odete u minus.

A posle reprezentativne pauze, pravo ludilo u 29. kolu, koje će činiti čak 16 utakmica! Pored regularnih deset, gledaćemo još šest odloženih, a to znači duplu rundu za učesnike mečeva Bornmut - Brajton, Lids - Notingem Forest, Lester - Aston Vila, Čelsi - Liverpul, Mančester junajted - Brentford i Vest Hem - Njukasl.

Kevin de Brujne Foto:Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tada vredi sačuvati i neki čip, jer će masa takmičara sigurno baš tada odlučiti da napravi presudan korak, baš kao i u Telegraf Balkan Bet Fantasiju. Vajld kard, fri hit ili benč bust deluju najrealnije za ovakav scenario.

Podsetimo da trenutno prvo mesto na tabeli Telegraf Balkan Bet Fantasija pripada Nikoli Raičeviću sa timom "PhD Distance Runner" koji je osvojio 1.723 boda i najozbiljnije konkuriše za titulu šampiona i nagradu od 2.000 evra. Podsećamo da će i drugo i treće mesto biti nagrađeni sa 1.000, odnosno 500 evra.

I dalje možete da se priključite takmičenju unosom koda "ak085w" ili klikom na sledeći link, ako ste već registrovani i prijavljeni na sajtu Premijer lige.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA