Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put jedan igrač "beži" ostalima u Telegraf Balkan Bet Fantasiju: Da li će na kraju osvojiti 2.000 evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Raičević je pronašao dobitnu taktiku kojom se odlepio na osetniju razliku

  • 0
jirgen klop Foto: Tanjug/Ap

Ulazimo u veoma ludu završnicu Premijer lige, a to znači i ogromnu borbu u našoj Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi u kojoj prvi put od početka imamo takmičara koji se "osamostalio" na prvom mestu i ima nešto ozbiljniju razliku u odnosu na ostale.

Naime, Nikola Raičević sa timom "PhD Distance Runner", koji je inače peti u Srbiji, a 117. na svetu, što je podatak za svaku pohvalu, drži čelo tabele Telegraf Balkan Bet Fantasija sa čak 1.783 osvojena boda i na dobrom je putu da se dograbi nagrade od 2.000 evra.

Ali neće smeti da se opusti sve do samog kraja, jer ni ostali takmičari u Telegraf Balkan Bet Fantasiju neće želeti da dignu ruke. Tako je došlo do promene na drugoj poziciji na kojoj je trenutno Vladimir Cvjetković sa timom "AlanShearer9" i ima 1.756 bodova, dakle 27 manje od prvoplasiranog Nikole.

Treće mesto pripada Igoru Stojmenoviću sa timom "Svilajnac T-Rexes" koja ima samo pet bodova manje, dok se na četvrto mesto vratio Bojan Aleksić sa ekipom "Brkati Krajišnici" i sada stoji na 1.744 boda.

U igri za nagrade su faktički svi takmičari koji se nalaze barem među prvih 50, jer podsetimo da će drugi takmičar na kraju dobiti 1.000 evra, a treći 500 evra.

Sve to poziva da se priključite karavanu, ako to već niste, na zvaničnom sajtu Premijer lige unosom koda "ak085w" ili jednostavnim klikom na naredni link, ukoliko ste već prijavljeni i registrovani.

Slede "luda" kola u kojima će neki timovi imati i po dve utakmice u kolu, a neki neće nijedno, pa će balans biti jako važan.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA