Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je i vas Saka obradovao? Ako ste ga postavili za kapitena, doneo vam je čak 36 poena u Fantasiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenalovi fudbaleri su uglavnom bili "berićetni" za sve vas koji ih imate u timu

  • 0
Arsenal - Kristal Palas Foto: Tanjug/AP

Arsenal je "zgromio" Kristal Palas na svom terenu i nastavio veliku borbu za trofej Premijer lige, a istaknutu ulogu u svemu tome imao je niko drugi do Bukajo Saka, koji je uz dva gola imao i jednu asistenciju.

To je automatski bila ogromna radost za sve Telegraf Balkan Bet Fantasy menadžere koji ga imaju u timu, a posebno za one koji su ga postavili za kapitena u ovom "okrnjenom" kolu Premijer lige.

Naime, dva gola donela su Saki ukupno 10 poena, asistencija još tri, on je na terenu proveo svih 90 minuta za dodatna dva boda, a zbog svega navedenog je ugrabio i bonus tri poena, što u totalu daje 18 poena u ovom kolu za veliki "bust" menadžera u Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Ako vam se posrećilo da ste ga postavili za kapitena, to je vaša radost onda još veća, pošto vam je u toj računici Saka doneo čak 36 bodova, što je gotovo polovina bodova koji se u proseku dobijaju za jednu rundu u Telegraf Balkan Bet Fantasiju.

Veoma dobar izbor u ovoj rundi bio je i Abdulaje Dukure iz Evertona, koji je u senzacionalnom remiju protiv Čelsija imao gol i asistenciju za 13 poena, a time je obradovao sve navijače Karamela.

Arsenal - Kristal Palas Foto: Tanjug/AP

Sve u svemu, ovo je bila poslednja utakmica Premijer lige pre reprezentativne pauze, a prva sledeća je na programu tek za 12 dana, tačno 1. aprila, kada se nastavlja najbolja liga na svetu i borba za glavnu nagradu od 2.000 evra.

Priključite nam se, ako već niste! Dovoljno je da unesete kod "ak085w" na sajtu Premijer lige, ili da jednostavno klinete na sledeći link, ako ste već registrovani i prijavljeni.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA