Vreme čitanja: oko 2 min.

Koliko bodova će biti potrebno za 2.000 evra? Vladimir je trenutno lider u Telegraf Balkan Bet Fantasiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je izvesnije da će takmičari morati da sakupe blizu 2.500 poena kako bi osvojili ovogodišnje izdanje naše lige

  • 0
Leandro Trosar, FK Arsenal Foto: Tanjug / AP

Odlazimo na poslednju veliku pauzu zbog obaveza reprezentacija u Premijer ligi Engleske! Po povratku ćemo saznati šampiona Engleske i videti da li Arsenal može da izdrži sve udare Mančester sitija, kao i to ko će biti prvi pobednik naše Telegraf Balkan Bet Fantasy lige.

Naš portal je zajedno u saradnji sa Balkan Betom ove sezone pokrenuo revolucionarnu ligu u kojoj se takmičilo skoro 5.500 ljudi iz Srbije, a gde zajedno već skoro devet meseci pratimo igrače Premijer lige iz dana u dan. Bilo je uspona i padova za sve takmičare, a još se ne može nagovestiti ko će odneti glavnu nagradu od 2.000 evra.

Pored toga, spremljena je nagrada od 1.000 evra za drugoplasiranog takmičara, kao i 500 evra za trećeg. Sve to ukazuje da nas čeka velika borba do poslednjeg poena, gde će i taktika u korišćenju čipova sigurno presuditi da se dođe do prva tri mesta.

Trenutno prvo mesto drži Vladimir Cvjetković sa timom "AlanShearer9" sa 1.923 boda i on se tu zadržao posle sasvim solidnog kola u kojem je osvojio 72 boda. Do promene je došlo na drugoj poziciji gde je sada Nikola Babović sa ekipom koja nosi njegove inicijale "NB" i koji ima samo dva poena manje.

Treći je Nikola Raičević sa sastavom "PhD Distance Runner" koji polako pada niz lestvicu, pošto je u ovom kolu ugrabio 60 bodova i sada ima ukupno 1.907 bodova, a ni Igor Stojmenović sa svojom ekipom "Svilajnac T-Rexes" više nije na podijumu i zaostaje dva poena za Nikolom.

Sve to ukazuje koliko je ova sezona bila pravi rolerkoster, a tek nas očekuje najluđi deo. Telegraf Balkan Bet liga je i dalje otvorena za sve i mi vas pozivamo da nam se priključite u poslednjem letu, što možete da uradite unosom koda "ak085w" ili klikom na link na sajtu Premijer lige, ako ste prijavljeni i registrovani.

Video: Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo: Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA