Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće ljuta borba do kraja: Ponovo promene na vrhu Telegraf Balkan Bet Fantasy lige, a ulazimo u samu završnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da će stvarno o pobedniku odlučivati poslednji minuti završnog kola

  • 0
Kijeran Tripije, Njukasl Foto: Tanjug / AP

Nismo mogli da poželimo dramatičniji razvoj situacije u premijernoj sezoni Telegraf Balkan Bet Fantasy lige! Situacija ne da se menja iz kola u kolo, nego bukvalno iz minuta u minut, tako da nekako možemo da očekujemo i da ćemo pobednika dobiti u završnih minutima poslednjeg kola.

Tada ćemo saznati ko će odneti i glavnu nagradu od 2.000 evra, koja sleduje pobedniku Telegraf Balkan Bet Fantasy lige, a uz to ćemo videti ko će osvojiti 1.000 evra, a ko 500 evra, što su nagrade namenjene drugoplasiranom, odnosno trećeplasiranom takmičenju.

Ko će kao Serhio Aguero pre oko desetak godina golom u nadoknadi osvojiti titulu? Trenutno je situacija sledeća...

Na prvo mesto je posle korektnog kola od 58 poena izbio Nikola Babović sa timom "NB" i 2.088 ukupno osvojenih bodova u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi za sada. A na drugom se nalazi tim koji do sada nije bio među prva tri i reč je o Aleksi Hardomelji sa ekipom "Hardi (fantazi_fles)", a koji je došao do 2.084 boda do sada.

Fudbal Premijer liga Arsenal Totenhem Foto: Tanjug/AP

Treća pozicija pripada Nikoli Raičeviću i timu "PhD Distance Runner" koja je došla do 2.076 bodova i koja se nekako od početka takmičenja konstantno i šunja na prvim pozicijama. Tu je i Vladimir Cvjetković sa ekipom "AlanShearer9" i samo bodom manje, kao i Igor Stojmenović i Nemanja Kovač koji dele peto mesto sa po 2.071 bodom.

Kao što smo rekli, do kraja je apsolutno sve moguće i jedno dobro kolo može vas povući ka glavnoj nagradi!

Za sve vas koji još niste ušli u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligu, ostavljamo poziv da to učinite standardnim unosom koda "ak085w" na zvaničnoj stranici Premijer lige ili jednostavnim klikom na link, ako već imate nalog i prijavljeni ste.

(Telegraf.rs)

Video: "Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo": Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA