Vreme čitanja: oko 2 min.

Pažnja! Duplo kolo Fantazi Balkan bet lige na vidiku: Svi za Halanda, Haland za sve!

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 3
Erling Haland Foto: Tanjug / AP

Nema sumnje da je pred nama duplo kolo Premijer i Telegraf Balkan bet lige! "Velike glave" će imati i velikog posla, ali će verovatno donositi i veliki broj bodova, a iz svega toga se ističu tiovi iz Mančestera, Siti i Junajted, ali i popularni Brajton.

Kako stvari stoje, Siti je ponovo postao ona mašina koja melje sve pred sobom i glavni je favorit za osvajanje titule.

Arsenal je propustio svaku priliku da učini nešto više, da se odlepi i natera "građane" da malo više trče za taj vrh, ali sa tri remija i onda porazom u direktnom okršaju skroz je Gvardiolinu ekipu stavilo u prvi plan.

Siti će prvo gostovati Fulamu, a onda i biti domaćin protiv Vest Hema, tako da nema sumnje da će se mnogo igrača iz tog sastava naći i u sastavima takmičara Telegraf Balkan bet lige.

Uz sve to, čini se da Erling Haland nema granicu i da je najsigurniji pik za kapitena, a mogao bi u timu da se nađe i Kevin De Brujne, kao i neki od defanzivaca tog kolektiva.

Junajted je propustio svoju priliku da savlada Totenhem, ali će i on imati duplo kolo sa susretom protiv Aston Vilom na svom terenu i gostovanjem Brajtonu.

Ne mogu "đavoli" da sačuvaju možda mrežu, ali svaki ofanzivac odatle bi bio skrivena dobit. Pre svega, Markus Rašford koji je ponovo u modi.

Već pomenuti Brajton ima prvo okršaj sa Volvsom, a onda i sa Junajtedom, ali je prednost što su oba meča kod kuće, a taj tim se pokazao kao tvrd orah za sve ekipe u engleskom šampionatu.

Njukasl po običaju ove sezone može napraviti veliku priču protiv Sautemptona koji ima sada veoma malu šansu da se spase, dok bi igrače Totenhema i Liverpula, koji igraju međusobno, možda bilo najbolje izbegavati, iako Redsi imaju takođe duplo kolo.

Ako već niste u najvećoj žurki u Srbiji, možete nam se priključiti unosom koda "ak085w" na zvaničnom sajtu Premijer lige ili klikom na link, ako već imate nalog i registrovani ste.

PAROVI:

Subota

13.30 Kristal Palas - Vest Hem

16.00 Brentford - Notingem Forest

16.00 Brajton - Volvs

Nedelja

15.00 Bornmut - Lids

15.00 Fulam - Mančester siti

15.00 Mančester junajted - Aston Vila

15.00 Njukasl - Sautempton

17.30 Liverpul - Totenhem

Ponedeljak

21.00 Lester - Everton

Utorak

21.00 Arsenal - Čelsi

Sreda

21.00 Liverpul - Fulam

21.00 Mančester siti - Vest Hem

21.00 Brajton - Mančester junajted

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA