≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za osam dana saznajemo pobednika premijerne sezone Telegraf Balkan Bet Fantasy lige: Čeka nas pravo ludilo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vodiće se ljuta borba za titulu sve do samog kraja

  • 0
Premijer liga, 34. kolo Foto: Tanjug/AP

Ko bi rekao? Za samo osam dana saznaćemo pobednika premijerne sezone Telegraf Balkan Bet Fantasy lige tokom koje smo videli brojne preokrete, uspone, padove, ali ono što je najvažnije - sportsku borbu sve do samog kraja. A onda nije gotova...

Jer upravo je počelo poslednje duplo kolo ove sezone, a ono završno narednog vikenda biće ubedljivo najinteresantnije. Sve utakmice igraće se u identičnim terminima, tako da se može dogoditi da gol u nadoknadi vremene neke utakmice ili možda žuti ili crveni karton presude pitanje pobednika.

A podsetimo, Telegraf u saradnji sa Balkan Betom nagrađuje pobednika lige sa fenomenalnih 2.000 evra, dok će drugoplasiranom takmičaru sledovati odličnih 1.000 evra, a trećerangiranom 500 evra.

Vredno ste tokom sezone sa nama pratili Premijer ligu, sugerisali izmene, nekada pogađali, a nekada grešili. Ali to je sve sastavni deo Telegraf Balkan Bet Fantasija. Nikada ne možete u potpunosti da budete sigurni da li će neki igrač "pokidati" i doći do 15 ili više poena ili jednostavno ostati na klupi.

I zaista je tokom ove sezone bilo takvih momenata. A ulazeći u ova poslednja dva kola, znamo i kakav je trenutni raspored na tabeli naše lige.

Hari Kejn Foto: Tanjug / AP

Trenutno prvo mesto zauzima Dušan Lakić sa ekipom "Lucky Team" sa 2.530 bodova, dok ono što je interesantno drugo i treće mesto se trenutno dele između dva takmičara koja imaju identičan broj poena!

Tako su Nemanja Kovač sa ekipom "Unhandled Exception" i Nenad Dugošija sa timom "Saucisses" stigli do 2.524 bodova! A vrlo, vrlo blizu su i svi ostali, jer svi takmičari iznad 22. mesta su sakupili 2.500 ili više bodova. Razlika je ništavna, sve će se odlučiti u narednih osam dana!

Pozivamo vas da sa nama ispratite i ova završna dva kola Premijer lige i navijate za vaše favorite. Ovde možete pogledati trenutno stanje na tabeli.

Neka završne borbe počnu!

(Telegraf.rs)

Video: "Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo": Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA