Vreme čitanja: oko 1 min.

Dušan je lider pred poslednje kolo Telegraf Balkan Bet Fantasija: Hoće li on na kraju "ugrabiti" 2.000 evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromna drama vlada u premijernoj sezoni takmičenja

  • 0
Premijer liga Foto: Tanjug / AP

Kada smo kretali sa prvom sezonom Telegraf Balkan Bet Fantasija, nismo mogli da zamislimo da će se o pobedniku celokupnog takmičenja odlučivati u poslednjem kolu! Ali da, svi vi ste doprineli da ovo bude jedna nezaboravna godina o kojom će se pričati...

Jer ni sada, na 90 minuta fudbala do kraja sezone, ne može se "staviti ruka u vatru" oko toga ko će na kraju izaći kao glavni pobednik i odneti sa sobom nagradu od 2.000 evra!

Razlike su minimalne i može se desiti da na kraju presudi jedan žuti karton ili primljeni gol. A nagrade će pripasti i drugoplasiranom i trećeplasiranom. Šta se dešava u slučaju da dvojica takmičara budu imala identičan broj poena na kraju, objasnili smo u prethodnom tekstu.

Bilo kako bilo, ekipa "Lucky team" koju predvodi Dušan Lakić trenutno je lider sa 2.608 bodova, a drugo mesto u Telegraf Balkan Bet Fantasiju drži Nemanja Kovač i njegov sastav "Unhandled Exception" koji je sakupio samo pet manje, odnosno 2.603.

Trećeplasirani je Slobodan Marjanović i tim "Samo jako" koji sa 2.600 bodova drži poslednje mesto na podijumu u ovom momentu, ali mnogi još konkurišu za glavne nagrade u Telegraf Balkan Bet Fantasiju...

Premijer liga Foto: Tanjug/AP

Videćemo ko će se radovati u nedelju, a trenutno stanje na tabeli možete pogledati u svakom momentu na sledećem linku.

Neka najbolji pobedi, a što je najvažnjije, svi smo tu da se zabavimo!

(Telegraf.rs)

Video: "Ma, kakva Premijer liga, ovo je ludilo": Poznati Jutjuber iz Londona došao na derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA